recenze

Solitaire Isle

Solitaire Isle

Tenhle karban je naprosto neškodný a navíc perfektně neotřelý a nápaditý. Pobaví velkého úplně stejně jako malého. A pro ty, kdo jsou úplní začátečníci mám skvělou zprávu: Je to tak jednoduché, že se to naučí úplně každý. Proto se vůbec nebojte a klikněte.
A v případě, že nepřijdete ihned na princip hry, vás jistě pobaví obrázky na kartách. Jsou propracované do nejmenších detailů, lesklé a velmi přitažlivé pro oko. A nyní k principu. Před vámi leží několik řad karet. Ta poslední je obrácená tak, abyste viděli obrázek. Nahoře je pak jedna obrácená karta. Na tu budete skládat karty o jednu jednotku vyšší nebo nižší, nezáleží na tom, jakou mají barvu, zkrátka tady jde jenom o postupky. Jakmile už nebudete vědět, jak dál a nebude se vám hodit žádná karta, můžete otočit kartu z kupky. A na ni skládat další obrácené karty v řadách. Volte však moudře, zda otočit nebo neotočit kartu z kupky, jelikož ta není bezedná a také jednou skončí. A pokud nebudete mít naskládány všechny karty obrázkem vzhůru, pak prohráváte a musíte začít úplně znova. Nebojte se, vše se dá vyřešit, a tak to zkuste znova, jistě tuhle záhadu jednou vyřešíte. Navíc vás bude bavit veselá grafika a nádherné scénerie z tropických ostrovů, útesů a pláží.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Drticka

Drticka | 12.05.19 v 15:07

jdu ná to

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.02.17 v 15:59

ale kartičky to je docela zábava

jurcatko

jurcatko | 22.03.15 v 01:05

můj oblíbený solitaire

Gekkon | 18.07.09 v 02:43

Málokdy se vidí tak skvěle udělaná a přitom jednoduchá hra, a dokonce s editorem vlastních levelů! Každý fanoušek solitairu musí být opravdu nadšen!


galerie

Solitaire Isle Solitaire Isle Solitaire Isle Solitaire Isle