recenze

Realms

Realms

Tak to vypadá, že ve vesmíru neexistuje jediná mírumilovná civilizace, která by vám nechtěla vysát mozek brčkem a zapít to limonádou z vaší krve. Jestli se vám tahle představa nelíbí, padejte si vybrat loď a ať už vás v tomhle hangáru nevidím! Emzáci čekají.
Realms je původně shareware shoot 'em up hrou, kterou ale vývojáři postupně uvolnili jako čistě freeware záležitost. Proč nechám na nich, zajímá mě spíše jak se to hraje.

Na výběr máme šest lidí různých tvarů, velikostí a statistik. Ty se rozdělují na čtyři podkategorie, jako štíty nebo síla zbraní. Vylepšit se dají za peníze, jež získáváte za plnění mnohých misí a zabíjení nepřátel. Kvituji jisté prvky RPG? ale jak si hra vede mezi vesmírným šmejdem? Není to špatné, věru není - zadání misí jsou nápadité, leč to v konečném důsledku nejde moc poznat; prostě se snažíte naskládat na hromadu co nejvíce šrotu. Z pobitých nepřátel vypadávají již zmiňované peníze a lékarničky, bez kterých by to nešlo. K dobru příjdou i bonusy, které si ale musíte za těžké valuty koupit na základně.

Grafika moc krásy nepobrala, ale nejde o nic, co by při hraní překáželo. Zvuky jsou na tom podobně a něco říznějšího do pozadí by vůbec nevadilo. Výsledek? Dost dobrý pokus, ale na síti se dají najít mnohem lepší kropičky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Realms Realms Realms