recenze

PreVa

PreVa

Zase jednou budou létat kusy železa a vybuchovat plechy, protože na vaše monitory se řítí akční střílečka s roboty plně ve 3D a zdarma. Jako člen komanda jedné ze dvou znepřátelených stran budete… prosazovat to vaše dobro. Rozmanité mise, prostředí a skutečně parádní hra.
Prosadit brutální sílu můžete právě teď. Dostanete se k misím jak kolektivním, tak k sólo akcím.

Ve hře ovládáte robota – člena bojové robotické jednotky – který to s kanónem v jedné ruce a laserovým mečem v druhé myslí vážně. Ačkoli jsou zadání úkolů různá, hlavní podstatou je likvidace nepřátel, tedy dalších robotů. Procházíte jednotlivé levely a snažíte se vyčistit prostor. K orientaci vám slouží mapa, kde jsou nepřátelské objekty označeny.
Systém bojů obnáší kombinaci útoku a obrany. Kovový model disponuje určitým počtem nábojů. Kosení nábojů do protivníka musíte střídat s bráněním, jinak brzy vybuchnete vy, nikoli soupeř. V praxi stačí obrana po tu dobu, co se na vás střílí, a v okamžiku nabíjení vystřílet tu vaši zásobu. Poměrně akční situace vzniká při přesile ať už na jedné či druhé straně, a nutnosti také uhýbat a využívat okolního prostředí.
Pokud se mise odehrává v týmu, i tak se dostanete ke slovu, třebaže umělá inteligence by to podle mého soudu zvládla sama. Ale trvalo by to, takže i vy podáte pomocnou železnou ruku. Vaše angažovanost je nasnadě, neboť získáváte body na nákup vylepšení, respektive nových a lepších strojů.

Grafika je kompletně ve 3D a vašeho robota můžete ovládat ze tří pohledů. Kromě základen, povrchu planety na mě zapůsobila mise v otevřeném vesmíru s cílem, jak jinak, zničit sem a tam poletující roboty.

Parádní akční hra, která dobře vypadá a skvěle se hraje. Není moc co řešit.



(pozn. obrázky jsou převzaty ze stránek výrobce a jsou majetkem MangaPage a ItB Games)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.10.16 v 18:24

wau dost dobrý

DoDoTom68

DoDoTom68 | 19.06.14 v 11:35

Apofis: diky ,dobrá robota© Zázraky se někdy dějí, ale je třeba pro ně nesmírně tvrdě pracovat Chaim Weizmann.

Apofis

Apofis | 17.06.14 v 22:19

našli jsme funkční redirect, mělo by to již jít

DoDoTom68

DoDoTom68 | 17.06.14 v 09:25

Táto webová stránka nie je k dispozícii©


galerie

PreVa PreVa PreVa PreVa PreVa

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce