recenze

Ögonbryn

Ögonbryn

Ve Vesmíru na nás čekají mnohá nebezpečí, jedním z nich je i chlápek s velkým obočím. Nejstrašnější na této situaci je fakt, že chce svou image přenést i na obyvatele Země! Naštěstí je pět hrdinů, kteří jen čekají na to, aby mohli náš svět zachránit!
Určitě vám došlo, že úvodní perex byl myšlen jako vtip, situace tak vážná opravdu není. Faktem ovšem je, že již zmíněný chlápek s netradičním obočím chce ovládnout svět a to tím, že všem by rád předal právě tuto netradičně upravenou část těla. Vaším úkolem je vybrat si jednoho z pěti hrdinů a pustit se do boje se zlem.

Hra je pojata velice vtipně, o čemž svědčí i hlavní zápletka, rapování hlavního zaporáka a hlavně skvělé nadabování hlavních postav. Abyste zastavili ovládnutí světa, musíte procestovat pěti světy a na jejich konci sebrat artefakt. Toto vše v kůži jednoho z pěti hrdinů (Rentahero, Tails, Toad, Bagu, Garindan). Ti mají předobraz v komixových postavičkách, jako je třeba Sonic či Mario. Stejně recesivně jsou pojaty i světy, které parodují Hvězdné války, svět Maria či Zeldy. Po těchto lokacích se pohybujete pomocí směrových šipek, skáčete pomocí Ctrl a bojujete klávesou Shift. Druhý hráč samozřejmě hraje na joysticku. Cože, já se nezmínil, že hra podporuje multiplayer? Tak už to víte, můžete si zahrát ve dvou na jednom počítači, čímž se zábava až nečekaně násobí.

Graficky je na tom hra vcelku dobře, ačkoliv je na ní vidět zub času. Zvuky jsou na tom dobře, hlavně tedy, jak jsem již říkal, nadabování postav, u kterých se zcela jistě budete prohýbat smíchy. Bohužel, titul je velice "uloudaný" a než se dostanete přes intro, nějaké ty minuty uběhnou. Navíc, hra vcelku rychle omrzí, rozhodně to není záležitost na dlouhé zimní večery. Obrázek si udělejte sami, můj pocit ze hry je vyjádřen hodnocením.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Ögonbryn Ögonbryn Ögonbryn

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce