recenze

Na chatě 2

Na chatě 2

Chopte se pušky, skočte do galoší a vzhůru na chatu. Sestřelte zde cokoliv, co vám přijde pod ruku. Uvidíte, že to má cenu... Na Chatě 2 se dostanete do známého a léty prověřeného prostředí Moorhuhnů, tak jen pokračujte.
Vždy se najdou hry, které se prosadí v konkurenci takovým způsobem, že udávají prim prakticky na celé freewarové scéně. Zakotví na vrcholu a ne a ne dolu. Zkoušíte si na nějakou vzpomenout? Že se vám nedaří? Tak já vám tedy poradím, mnou myšlená série má původ v Německu, vesměs máte jediný úkol a hlavními hrdiny je bez výjimky hejno drůbeže. Už nepochybuji. že všichni jste poznali Moorhuhn. Gamesky, které se na nejeden pátek usadily na výsluní. Od prvního až po poslední díl se típci z Phenomedia AG se těší neuvěřitelných úspěchů. Není se tedy co divit, že se našlo takové kvantum následovatelů. Dokonce nejeden remake pochází z našich luhů a hájů. Na chatě 2 je jeden z nich. Nebudete sice střílet po nebohých slípkách, nýbrž po všem ostatním nač si jen vzpomenete. Na mušku se vám dostane například chatař, lyžaři, vrány a mnohem více aktivních objektů.

Ve Fantomass Soft si nelámali hlavu s převratnými novinkami a vsadili, stejně jako tisíce ostatních, na klasiku. Samozřejmě je to veliká škoda, jelikož nás ve hře napotká nic překvapivého, nepočítám-li ovšem...(To vám přeci neprozradím. Není toho mnoho a nepokazím alespoň malé překvapení :o) ). Nemusíte mít ovšem strach, že byste si při hraní Na chatě 2 neužili zábavu nebo aspoň nezahnali dlouhou chvíli. Nic takového. Na pár minut vám určitě vydrží, minimálně dokud neodhalíte všechny záludnosti. Jak jsem se už zmínil, není jich tak hodně jako v dnes již legendárním Moorhuhnu, ani nejsou tak propracované, což do jisté míry ovlivňuje můj názor na hru. Nemyslete si , že Na chatě 2 je gameska reprezentující pouze podprůměrné prvky freeware hříček, tak to rozhodně není. V její společnosti si rozhodně nebudete stěžovat, ale opět musím opakovat, že záleží jen na vás jak dlouho to bude.

Grafika také není nic, čím by se mohla dnešní hříčka moc chlubit. Sami to můžete ohodnotit na přiložených screenshotech. Jedná se o jednoduchou kreslenou tvorbu, která dnes příliš IN není. Nejinak je tomu u zvuků, jejich kvalita rozhodně nekoresponduje s jinými hrami tohoto druhu. Jak vidíte moc dobrého jsem nevyjmenoval, tudíž jsem doufal, že alespoň s hratelností to bude jinak, nestalo se. Nevím, zdali je to kvůli mému PC, ale hned po spuštění se mi seká myš a nemohu proto pořádně mířit. Upřímně si přeji, aby to nebyla chybička od autorů, nýbrž z mé strany, jelikož Na chatě 2 by si zasloužila aspoň to... Sami už toto musíte odzkoušet.

Poznámka: Hra byla vytvořena exkluzivně pro konkurenční server, proto si hru musíte stáhnout odtamtud...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Ivana | 01.02.05 v 08:48

Je to hra pro blbečky.Vůbec bych to tam nedávala.

Lubos | 19.09.04 v 18:11

Tuto hru som nehral. Ale urcite sa to nevirovna mojej MUCHE NA ODSTREL. Prave si stahujem Na chate 3. Cau

fhfd | 15.05.04 v 10:33

tý vole

iva | 13.05.04 v 12:30

moorhuhny jsou super čus


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce