recenze

Fliegenkiller

Fliegenkiller

Znáte to. Sedíte u počítače v strašném dusnu, všude okolo létají mouchy, a vy zrovna děláte něco, co nesmíte přerušit. Mouchy vás rozčilují, ale nemůžete přece chodit pro plácačku! Vyřiďte si to s nima virtuálně!
Sběratelé Morhuhnů, těšte se, to tu ještě nebylo. V létě speciálně u vašich počítačů otravují mouchy. Jste-li tak zdegenerovaní z počítače, že už ani nevíte co je plácačka na mouchy, nechte je být a dejte jim co proto alespoň zde. A co ona podobnost z morhuhnem? Ani ze screenshotu to vidět není. Morhuhn je střílení obětí zboku, Ve Fliegen killer se díváte na oběti z vrchu. Mouchy létají nad vaším psacím stolem a vy je likvidujete. Mouchy jsou ve 3D kabátku, když je zasáhnete, tak udělají vývrtku a rozplácnou se, vůbec, takových detailů je ve hře kupa.

Prostředí, tedy stůl je plně interaktivní, když trefíte klávesnici, tak naskočí ona "modrá smrt." Když toho na stole rozstřílíte moc, tak se ani ke kladnému score nedostanete. Grafika je opravdu povedená. Ozvučení je lehce nadprůměrné, kromě střelby a bzučení se ničeho jiného nedočkáte. Je to něco, co na poli freeware her dlouho nebylo. Nebýt trochu větší hardwarové náročnosti, bylo by hodnocení ještě vyšší, nicméně myslím, že při velikosti instalačního souboru 2.6 MB dostanete hru, která vás na nějaký ten čas zabaví. Nechte ležet plácačku a raději klikněte a stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Jakub Ševčík | 31.10.02 v 21:13

Bylo to fakt super!!!!


galerie