recenze

Fusion Shooter 1

Fusion Shooter 1

Chcete si zahrát akční hru, ve které vystřílíte tuny nepřátel a stejné množství munice? Vypadá to snadně, ale vězte, že bez rychlých reflexů a postřehu se daleko nedostanete. Podotýkat fakt, že se budete královsky bavit , je snad zbytečné.
Dnešní hra je vlastně předělávkou stařičkého Virtua Cop, kterou jsme si mohli zahrát i na automatech. Princip obou her je stejný. Máte před sebou obrazovku, na které se náhodně objevují nepřátele a vaším úkolem je zastřelit je dříve, než to udělají oni. Aby to nebylo tak jednoduché, musíte vyměňovat zásobníky s několika náboji. Ze začátku budete přebíjet málokdy, nepřátel je málo ale s postupem času a vašeho skóre začne přituhovat, a živých cílů je více a více a vyskakují rychleji a rychleji. Velice příjemným plusem hry je přítomnost zásahových zón. Prakticky to nemá význam, jedná rána kamkoliv je smrtelná, ale pokud trefíte protivníka do hlavy dostanete více bodů, než když mu prostřelíte koleno.

Bohužel, nic není dokonalé a stejný paradox potkal i tuto hru. Vaše vražedné běsnění se odehrává na jedné jediné, byť graficky příjemné, obrazovce. Hudba hry je vcelku příjemná, i když to občas skřípe. Škoda jen, že hra později nemá co nabídnout a tak vás nejspíše omrzí. Ale než se tak stane, budete se náramně bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Fusion Shooter 1 Fusion Shooter 1 Fusion Shooter 1