recenze

Metro Runner

Metro Runner

Pokud máte (stejně jako autor tohoto slohového útvaru) rádi filmy typu Chyť mě, když to dokážeš, nebo jste si v dětství hrali "na padouchy a na ty hodné", pak vás možná osloví i tato neotřelá česká hříčka.
Co že tak zajímavého Metro Runner nabízí? Jde o nedotažený, pouze multiplayerový (mno... tady by se spíše slušelo říci, že hra je dělaná čistě pro dva živé soupeře za jednou klávesnicí), ale poměrně chytlavý titul se správně ujetým nápadem, jehož autorem je Jan Horáček, v české GM komunitě známý spíše pod pseudonymem "Ikkju". Metro Runner je jistým způsobem variací na hru "na četníky a na zloděje" - a to v prostředí většiny světových metropolí, oplývajících metrem (nechybí samozřejmě ani náš stověžatý Prágl :-)).

Metro Runner je nápaditá a ambiciózní věc, to autorovi upřít nelze. Je ale nepsaným smutným pravidlem, že podobné aspekty s sebou s železnou pravidelností přinášejí i problémy, zvláště v případě začínajících programátorů. Daní budiž tentokrát mírná nepřehlednost, nedotaženost a grafická strohost, patrně plynoucí z nedostatku času. Přesto mi titul nezbývá než doporučit, když už ne pro kvalitu obecně, tak jen tak "ze zvědavnosti"...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

MickeyMouse | 17.12.06 v 18:08

napište občas očem ta hra opravdu je a ne jen např. Metro Runner je jistým způsobem variací na hru "na četníky a na zloděje" .... jak mam vědět o co v tý hře jde!


galerie

Metro Runner Metro Runner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce