recenze

Turtix Rescue Adventures

Turtix Rescue Adventures

Vskutku luxusní hopsačka, ve které se opět setkáte se želvákem Turtixem. Tentokrát však bez jakéhokoli časového omezení shareware verze a pěkně v plné kráse. A to doslova. Zachraňte své zelené kamarády a užijte si při tom neskutečné množství skákání a zábavy obecně.
Želví kamarádi byli uvězněni v kouzelné bublině a vy, jak už to tak chodí, se musíte postarat o nápravu onoho nepovedeného kouzla. Nějaký příběh tu být musí, ale hra na něm určitě nestojí. Od toho jsou tu jiné prvky. Jedná se především o parádní hratelnost a grafiku. Ale popořadě.

Turtix sice nespadl do tajemné zelené kapaliny a nenosí žádný barevný šátek, to ale neznamená, že nebudete ničit nepřátele a řešit ošemetné situace.
V každém kole máte za úkol dopravit malá želvátka k východu. Nemusí to být nutně všichni, ale když hra působí tak roztomile, že tam zkrátka nikoho nechat ani nechcete… alespoň tedy v prvních kolech. Navíc vám toto odfláknutí bude sečteno a podtrženo v celkovém bodovém ohodnocení.
Problém s dopravou malých svěřenců je ten, že se zpravidla vyskytují na hodně nesympatických místech – tedy dost vysoko, přičemž jejich cesta dolů vede přes ostny a pasáže, kde si to hopkají roztodivné příšerky. Předtím, než zahájíte návrat svěřence, je třeba trasu vyčistit od potvor skokem na jejich hlavu a také natahat bedny na ostny a vyřešit i další překážky. Budete nejen skákat, ale také ručkovat, lézt po žebřících a hledat potřebné objekty. S tím souvisí i kapka toho přemýšlení. Protože z beden se občas dá dostat na jinak nedosažitelná místa a skrytá zákoutí.

Propracované, hezky vypadající a hratelné. Ani mi nevadí obvyklý nešvar připojování na stránky MPC, které nám tuto hru přinesli v distribuci free.
Na výběr máte ze dvou módů – casual a hardcore – a nelze jinak, než tento titul doporučit vaší pozornosti. A to nejen příznivcům hopsaček, ale třeba i svátečním hráčům.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Yesseruser | 19.07.20 v 06:54

Když jsem ten setup spustil, tak mi to zablokoval windows defender.

kokosmen265

kokosmen265 | 15.01.15 v 07:46

úžasný

Janička1

Janička1 | 11.01.15 v 08:20

ooo krása

Markéta | 09.02.12 v 08:57

Díky za tu dračici, taky se přes ni nemůžu dostat. Bubliny: musíte stát trošku na straně, na kterou pak chcete skočit, musíte skočit na "kraj" té bubliny. A když jsou tam dvě, tak prostě skákat pořád nahoru.

Kacirek_Donald | 13.02.11 v 21:24

Dobrý večer Katko,

zkuste nám napsat, o co v té hře šlo, a pokud v naší databázi taková hra je, můžeme se pokusit ji najít.

Katka | 13.02.11 v 19:25

Prosím vás nevíte někdo kde bych sehnala hru jak je tam takový potápěč :( nevim jak se jmenuje a nemůžu to najít díky ;-)

selinka | 05.02.11 v 20:58

ahoj hele už sem si tu hru stáhla jede v pohodě ale vůbec mi nejde skočit přes ty dvě bubliny za sebou jak už tady jeden hráč psal...prosíím pomozte mi děkuju =)

Eman | 05.02.11 v 09:03

Dračice je maminka a když jí hvězdice zabije děťátko, je smutná a na chvilku ztratí sílu. Když na ni Želvák skočí, vezme jí jeden život. Má tři životy. Ahoj !!

Kačka | 12.01.11 v 06:32

Po dohrání se do nevímkolikátého kola jsem zjistila, že se nedokážu dostat přes "dračici". Vůbec nevím, jak mám postupovat, čím ji zlikvidovat. Pomozte prosíííím někdo...

nicky | 09.12.10 v 21:34

ahojky nevíte jak skočit přes ty bubliny jak sou nad sebou?Mě to vůbec

Margherita | 02.12.10 v 20:20

Dobrý den, mohli by jste mi někdo poradit, jak se dostat přes tu dračici? Nějak jsem na to ještě pořád nepřišla, děkuji


galerie

Turtix Rescue Adventures Turtix Rescue Adventures Turtix Rescue Adventures Turtix Rescue Adventures Turtix Rescue Adventures