recenze

Overkill

Overkill

Rychlé reflexy a pořádně silnou a upgradovanou zbraň – toť vše, co potřebujete pro to, abyste v této akční střílečce přežili, a dokonce dosáhli velkých úspěchů na bitevním poli.
Jakožto elitní voják se můžete do kosičky nepřátel v zájmu spravedlnosti a dobré vůle pustit ve dvou herních módech – singleplayeru a multiplayeru přes Wi-Fi.
V singleplayerovém režimu před sebou máte 100 levelů (+ 5 pekelných), ve kterých budete muset ukázat vaši rychlost a přesnou mušku. Na hrací ploše se z nejrůznějších zákoutí vynořují nepřátelé a v časovém limitu je záhodno naládovat do nich spoustu kulek. Jinak přijdete o kus vlastních životů. Nepřátelé se mění, respektive sílí, čemuž musíte uzpůsobit váš arzenál zbraní.
Za získané peníze nakupujete mezi koly náboje, v obchodě lze pořídit nové a lepší zbraně a je tu možnost i nakoupit upgrady. Výběr je bohatý, takže motivace pro dlouhodobé hraní je zajištěna. A to také díky sběru bodů, získávání povýšení a medailí. Dotáhnete to až na generála? Za tyto Overkill Medals (OM) odemykáte zbraně a levely rychleji.
Singleplayer mód je zkrátka nabušený, a i když nepřátelé vykukují jako lepenkoví panáci, hře to na zábavnosti a akci neubírá.
Velkým tahákem se jeví multiplayer. Ovšem (v současnosti) rozhodně není plně kompatibilní a vyladěný se všemi podporovanými přístroji. V praxi se vám tak může stát, že se místo hry podíváte pouze na bílou obrazovku s jakýmisi tmavými skvrnami – prostě totálně nehratelné, což je škoda. Současně ale také jediná vada na kráse, takže pokud vám nevadí, že si budete muset vystačit jen se singlem, je to parádní pařba, která vás pohltí!

Málem bych zapomněl na herní obrazovku, na které je vše přehledně uspořádané, grafické zpracování také neurazí, ale hlavně se mi líbilo ovládání. Pravda, dobít zásobník chvilku trvá, ale předpokládám, že to je tak schválně, aby hráč musel lépe tuto akci časovat. Kromě toho u každého nepřítele vidíte ukazatel, kdy začne pálit. To vám dává možnost pro rozhodování, koho sejmout rychleji a komu headshot naprášit o pár pidivteřin později. Hodně rychlá střílečka.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Otep | 07.05.13 v 22:07

Supr gameska, dobře to ti kluci ostravští navařili :-)


galerie

Overkill Overkill Overkill Overkill Overkill