recenze

Labyrinth of Doom

Labyrinth of Doom

Taky byste se chtěli ocitnout na sluncem zalité pláži s příjemně vysokými teplotami a mnoha sympatickými lidmi okolo vás? Tak na to můžete pěkně rychle zapomenout. V této hře se dočkáte totiž studených temných zdí, v nichž se seznámíte leda tak s krvelačnými příšerami.
Tato scenérie má do idylky daleko a místo povalování se budete muset chopit zbraně a pokusit se projít přes všechny nástrahy na vás nachystané.

Hra byla zpracována jako střílečka z pohledu první osoby, což vám pomůže se do ní hezky ponořit. Za úkol máte projít labyrintem chodeb až do cíle, ale kromě temných zákoutí, jež navozují tajemnou atmosféru, vám budou stát v cestě ještě nebezpečná monstra. Ty se na vás mohou začít sápat zpoza každého rohu. Pár dobře mířených ran jim zatne tipec, ovšem taktéž vaše stamina může zaznamenat úbytek. Hra se ovládá myší a kurzorovými klávesami, tedy pro znalce tohoto žánru nic neobvyklého a pro ostatní pohodlné. Ke správnému zorientování v bludišti slouží šipka umístěná vpravo dole a číslo, které udává jak daleko jste od cíle. Za své počínání budete ohodnoceni určitým bodovým ziskem.

Hra má bohužel i jisté nedostatky, ke kterým patří především střelba. Ta se někdy nedá přesně zacílit a při nepozornosti hráče relativně brzká ztráta všech životů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Labyrinth of Doom Labyrinth of Doom Labyrinth of Doom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce