recenze

Mega Man Final 3

Mega Man Final 3

Už to vypadalo, že Mega Man si může dát zase po dlouhé době pauzu. Zlý Wily se dívá na kytičky skrz mříže a všude vládne klid a mír. Tedy alespoň do té doby, než začnou po jednom záhadně mizet přátelé tohoto klučiny v modrém obleku. Za vším stojí padouch, který si říká Yurikov.
Vědci Yurikovi, jak už to tak bývá, v hlavě trochu přeskočilo, a tak je už jen na vás, jestli to dokážete zlu vytmavit a sami přitom nepřijít k úhoně.

V rámci ne moc originální zápletky se vrháte do nového dobrodružství. S vaší postavou budete především skákat a střílet. Jak jinak také překonat různé jámy, které jsou vystlány smrtícími ostny a rozmanité typy střílejících robotů? Jejich likvidací se čas od času dočkáte potřebné lékárny, či celého života. Hra má svižný spád, čímž se k bossovi dostanete poměrně brzy, pokud si nebudete počínat příliš zbrkle. Ti, alespoň zpočátku, nejsou moc odolní, a tak k jejich likvidaci stačí pálit jejich směrem hlava nehlava. Pořadí v jakém se s nimi utkáte je závislé na tom, jakou úroveň si zvolíte. Každé kolo je svým způsobem zajímavé a narazíte na překvapivé pasti.

Hra má slušnou grafiku a nejenom fanouškům Mega Mana nabízí solidní hratelnost a zábavu. Někoho může mrzet, že neobsahuje nic nového nebo neobvyklého, ale ostatní budou jen rádi.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Mega Man Final 3 Mega Man Final 3 Mega Man Final 3 Mega Man Final 3 Mega Man Final 3