recenze

Bettys Beer Bar

Bettys Beer Bar

Už chápu, proč jsou některé číšnice v určitých restauračních zařízeních zakaboněné a lehce nevrlé. Obsluhovat žíznivé hosty po dobu několika mála minut dá pěkně zabrat. A co teprve po celou pracovní směnu? Nutno podotknout, že tato hra je o notný kus zábavnější, než-li realita.
Alžběta má už od dětství sen. Chtěla by se přestěhovat z farmy na proslunění ostrov. K tomu, aby si svůj sen mohla splnit, bude si muset otevřít výhodný bankovní účet a příští týdny svého života naplnit prací za barem.

V této hospodské hře musíte ovládnout barový pult a co nejrychleji obsluhovat příchozí hosty. Objednávka zní pivo, pivo, pivo,…a ačkoli se dění rozbíhá pomalu, brzy nebude vědět, kde vám napěněný půllitr stojí. Ovládání je omezeno pouze na myš. Kdykoli přijde host a skrz komiksovou bublinu vysloví přání, je nutné před něho co nejrychleji postavit nápoj. Klikněte na sklo, poté na sud s pípou a následně na čekajícího klienta. Po pár locích se host ozve znova a procedura se opakuje. Čím rychleji si budete počínat, tím vyšší bude vaše finanční odměna na konci dne. Není na škodu prázdný „žejdlík“ omýt, neboť to představuje další peníz do vaší kapsy. Jenže když už je v hospodě narváno, na nějaké leštění není moc času. Budete běhat sem a tam a snažit se nejlépe skloubit požadavky roztodivných návštěvníků, třeba i z vesmíru. Během hry se občas objeví malý bonus, který vám práci usnadní.

Jak dlouho toto šílenství potrvá? Na začátku hry si zvolíte jak obtížnost, tak časový limit. Po zavíračce stačí jen poklidit a jde se kasírovat. Pokud splníte denní tržbu, jste blíže vašemu snu a postupujete do dalšího kola, přičemž i prostředí se časem mění.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Bettys Beer Bar Bettys Beer Bar Bettys Beer Bar

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce