recenze

Mr. Pratt

Mr. Pratt

Klasické plošinovky si k nám razily cestu už v pravěkých dobách osmibitů a razí si ji k nám stále, byť povětšinou jen v nekomerčním balení. Dnes si můžete vyzkoušet jednoho přesně takového zástupce s pro určité generace vysoce kontroverzním hrdinou: učitelem.
Mr. Pratt je typická oldschool skákačka z freewarových dílniček Bouncing Fox, kteří dali světu tituly jako Space Oddity nebo nedávno zde prezentovaný Equinox, které potvrzují fakt, že Skákající Lišky prostě umí a přes tucet vydaných her nebyl žádný omyl osudu. Hlavním hrdinou je stejnojmenný učitel, který se jednoho dne doma probouzí obkopen ne až tak zvanými návštěvníky. Naštěstí zde přechovává arzenálovky typu Colt 1911 nebo .410 brokovnice, takže cesta za (opětným) vyčištěním všeho jen s náznakem zlého z povrchu zemského může (opět) začít. :-)

Suma sumárum, Mr. Pratt je solidní, avšak snad ničím nevybočující arkáda s trochu netypickým hlavním hrdinou. Právě nedostatečně inovativní přístup a průměrná, vyčpělá grafika spolehlivě zamezí cestu za nějakou větší slávou. Fanoušci obdobných her ovšem nemůžou být zklamáni, byť se jim nedostane kompletního a profesionálního komfortu á la Easter Avenger.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Mr. Pratt Mr. Pratt Mr. Pratt Mr. Pratt Mr. Pratt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce