recenze

Worminator 3

Worminator 3

Máte chuť si zahrát akčněji laděnou arkádu? Pak rozhodně vyzkoušejte dnešní hru s názvem Worminator 3, kde se vtělíte do role červa a budete bojovat proti ostatním protivníkům. Pokud chcete strávit zimní večery u kvalitní hry, pak neváhejte.
Her, kde je hlavní postavou červ, můžete na našem serveru najít opravdu mnoho. Jmenujme například povedenou sérii akční strategie: Worm wars 2, Worm wars 3 a Worm wars 4, červí závody s podporou multiplayeru Star Worms anebo již legendární Liero. Možná vás zaujalo, že jsem ve výčtu neuvedl předchozí díly Worminatoru, ale první díl byl určen ještě pro DOS a na dalším dílu se pracovalo tak dlouho, že jej autoři raději nazvali rovnou Worminator 3.

Jako snad v každé arkádě, tak i ve Worminatoru 3 máte za úkol dostat se přes všechny možné nepřátele od startu až do cíle kola, samozřejmě za využití všelijakých věcí, které zde visí, leží a podobně. Nejprve si musíte obstarat zbraň, tu většinou najdete na začátku kola, a pak již jenom stačí prostřílet se, respektive doskákat do cíle, kde se někdy setkáte i s bossem. Každý level je doslova přeplněn různými pomůckami, životy, kartami pro otevření dveří a podobně. Musím také pochválit arsenál zbraní, které máte k dispozici – od pistole, přes samopal s brokovnicí, až po raketomet, plamenomet, minomet, atd. Ocenit také musím tutoriálové kolo, kde si samozřejmě můžete vše vyzkoušet a naučit se ovládání. Hra celkem obsahuje dvě epizody a 19 map.

Příjemná, leč i důležitá věc je v možnosti uložení pozice v levelu; bohužel máte k dispozici jen jeden save, ale lepší než žádný. Další klad shledávám také v otevření jakéhokoli kola. Nemusíte tedy splnit jeden level, abyste se dostali do dalšího. Hra má v sobě zabudovaný i Highscore. Bohužel však pouze pro lokální použití, není tedy online. Samozřejmostí je také midi hudba hrající na pozadí a zvuky doprovázející hru. Jinak po grafické stránce se nejedná o žádný skvost, ale pro tuto hru bohatě dostačuje. Menší úpravu by si možná zasloužilo zpracování menu, to se mi zdá příliš strohé až ubohé. Ale i přes tyto menší nedostatky se jedná o kvalitní hru, u které strávíte více než jedno odpoledne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Marek Hruby 11 patro 10let dlouhe vlasy | 20.12.06 v 20:36

miluju vas kluci hlavně Milana Straku.

Marek Hruby | 20.12.06 v 20:33

hej lidi ja jsem holka!!

Ladislav Majkus. | 20.12.06 v 20:32

Coby nič

Jakub | 20.12.06 v 17:46

Hej proc to nejde???

Lord Sithius | 11.03.06 v 08:26

Objevil jsem to už dávno, a teď jsem si na to vzoměl, a byl to super zážitek. Jdu to stáhnout.

Ado | 09.12.05 v 22:07

Je to absolútna atmosferická roztomila zábavná pecka! Objavil som to minulú zimu a hrával s polu s Battle for Wesnoth. To boli časy... :-) Worminátorík je nesmierne dobrá aromatická skákačka so všetkým, čo si len pri skákačke žiadate. Ak Vás neodradí prvý dojem (ako pred rokom mňa), po prvých 5 minútach hrania si túto freewarovku zamilujete! Tá atmosféra minulých zimných večerov... Ach! Okrem toho je do mierne humorného príbehu zakomponované aj mierne násilie (nemyslím v hre - to je samozrejme automatické ;-)) a (ak sa dajú holé červice nazvať erotickými :-)) aj "erotický" nádych. Pôsobí to potom tak čarovno-zvláštne. Je ot fakt super!

Stanley | 03.01.05 v 19:12

joooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!husty!!!!!!!!!!!!!!!!!

lllll | 02.01.05 v 17:01

nuda


galerie