recenze

Enviro-Bear 2000: Operation: Hibernation

Enviro-Bear 2000: Operation: Hibernation

Jak se medvěd chystá na období zimního spánku? Nasedne do auta, nastartuje a při šílené projížďce lesem sežere všechno, co mu spadne palubní desku. Za normálních okolností by auto nepoužil. Jenže zima je tu už za pět minut.
Já tedy jím docela rychle, ale co všechno dokáže v malém časovém úseku spořádat tento medvěd… Nechávat věci na poslední chvíli se našemu zvířecímu hrdinovi nemusí vyplatit. Nicméně to už záleží na vás.

Les plný aut, které se, mnohdy nekontrolovaně, pohybují skrz vody, naráží do stromů a do sebe navzájem. Veselé dovádění za volantem čeká i na vás. Jakožto medvěd chystající se na zimní spánek máte jediný úkol a to pořádně si nacpat břich. Lovit už v dnešní rozvinuté společnosti není v módě, a tak se pokusíme získat jídlo zběsilou jízdou. Poté, co odhalíte zákonitosti ovládání vozidla, je náplní hry především jízda. Pořádně šlápněte na plyn a namiřte si do rybníčku nebo do ovocného keře. Jedině tak se k vám dostane něco málo jídla, které můžete spořádat. Čím více toho sníte, tím lépe. Vyhýbejte stromům, neboť vzbudit lesní včely či jinou dotěrnou zvěř vám váš úkol stíží. Pokud se tak přesto stane, musíte všechno, co vám zavazí, vyházet ven. Všechno se ovládá myší. Tak se zbavíte nejenom napadaných šišek, které vám nedovolí řadit, ale také vyhodíte vrchem naštvaného jezevce. Jezte, jezte, dokud vám hra nedovolí připravit se k hibernaci. Pak už stačí jen vjet do nachystané jeskyně. Dobrou noc.

Velice vtipná hra. Ať už se jedná o ovládání, celkové zpracování, či myšlenku, budete se dobře bavit. Originální hra se musí ocenit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.02.17 v 17:14

nerealistická hra ale pro zábavu se ničemu nebráním a ve hrách je možné snad vše

jurcatko

jurcatko | 20.03.15 v 16:47

medvěd v časové tísni


galerie

Enviro-Bear 2000: Operation: Hibernation Enviro-Bear 2000: Operation: Hibernation Enviro-Bear 2000: Operation: Hibernation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce