recenze

Kong

Kong

Kvalitní, krvavá, primárně multiplayerová top-town akce od dvojice celkem neznámých autorů. Mezi tituly typu Bulánci, Alien Arena nebo Warsow se ale (ruku na srdce) těžko výrazněji ujme.
Kong nabízí celkem tradiční počet a náplň herních módů (deathmatch, team deathmatch, capture the flag...) a samozřejmě pár poctivých map, které nejsou zrovna výkvětem kreativity, nicméně dobré akci v cestě nebrání. Mezi zbraněmi pak naleznete pár kousků klasických (brok, samopal) a pár trochu specifičtějších (katana), jenž se zpravidla nepovalují na každém rohu mapy a pro jejich nalezení musíte projevit špetku invence. Hra dokonce obsahuje i pár botů pro případ, že by z nějakého důvodu nebylo s kým hrát online, ale je to samosebou celkem nuda.

Kong se nevydařil jen hratelně, nýbrž také graficky - viz típance napravo. Vyloženě zamrzí snad jen totální absence hudby, zrovna sem by se nějaká našlápnutá rocková smyčka dosti hodila (takže projednou leda tak Winamp). Autory nejspíš rovněž zamrzí velká spousta starých, ale prověřených "přestávkových pařeb" typu Bulánci.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Kong Kong