recenze

Watch Out Behind You Hunter

Watch Out Behind You Hunter

Zkuste se vžít do role lovce, který vstoupil do lesíka a k jeho nemalému překvapení se za každým keříkem neskrývá jím vytoužená bezbranná srnka, ale násilnický úchyl. Jak z této situace vybruslit? Puška je nabitá a lov na zvrhlíky může začít…
Že se do lesa nemá chodit jen tak na vlastní pěst je všem dětem známo již od klasické pohádky o dívence v červeném, která na své cestě tmavým hvozdem potkala zuby cenícího vlka. Kdyby však tenkrát Karkulka věděla, co všechno se může za kmeny stromů skrývat, byla by ještě jistě ráda, že potkala pouze a jen vlka a ne něco mnohem horší. Ku příkladu sexem posedlého násilnického zvrhlíka, který po rodných pěšinách běhá jak ho pánbůh stvořil a snaží se skolit kohokoliv, kdo vkročí před jeho keřík. Toho neuváženého činu se však odvážil náš hrdina, sečtělý lovec, který se po dobrém obědě rozhodl vyjít na pár srnek a zdaleka netušil, co všechno jej ve zdánlivě klidném porostu ještě potká..

Na začátku hry v klidu vedete lovce mezi stromy, když v tom zpoza jednoho keříků vyskočí první z mnoha úchylů a v rouše Adamově si to žene rovnou na vás. Co uděláte? Na rameni se vám houpe nabitá medvědice a jediná možnost je okamžitě ji strhnout a poslat na zvrhlíka spršku broků. Když se to povede, zajásejte, ale vězte, že zdaleka nemáte vyhráno. Úchylové, jakoby naschvál, okupují každé zákoutí a zabitím jednoho jste jen nabudili choutky těch ostatních, což brzy poznáte.

Hra je rozdělena do kol, přičemž v každém kole musíte pozabíjet všechny násilníky. Dokud se skrývá v hustém křoví jen jeden či dva, není velký problém smést je z povrchu zemského, když se však na vás hrne najednou pět sexu chtivých úchylů, musí náš virtuální chudák uprostřed lesa velmi rychle nabíjet svou starou brokovnici. Jestliže se nepovede a zvrhlíci se přiblíží až k vám, tak….ehm…do 22.00 nevhodné. Při troše štěstí se vám podaří někde v lese ukořistit život navíc a novou zásobu broků. Není totiž nic horšího, než když vám dojdou náboje. V takové chvíli musíte vzít jedině nohy na ramena a doufat, že vás za ty ramena někdo zezadu nechytí.

Hra je zbrusu novým přírůstkem do flashové rodiny malých a zábavných utilit. Je pěkně graficky ztvárněná, bohužel občas se smyslem pro detail ve chvílích, kdy bych detaily raději oželel. Stejné výhrady mám i ke zvukovému doprovodu. Bez některých zvuků bych měl klidnější sny. Celkový dojem však tyto menší jizvičky ve tváři jinak dokonalé hry lze opomenout. Watch Out Behind You Hunter je dobrá hra a máte-li bujnou představivost, rozhodně u ní zažijete i trochu adrenalinových situací. Zvrhlíci, těšte se…lovec s brokovnicí už se řítí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

pepa | 03.08.04 v 12:50

šukz šukz ááááááááááááá křovaci utočí

dedis | 07.07.03 v 13:28

N, ještě jsem si vzpoměl, že první náboje najdete až ve třetím levelu, takže bacha a na začátku to střílejte opatrně, v prvním je jen jeden, ve ruhém dva, tak pokud možno je sejměte najednou. Jinak při vstupu do dalšího levelu vám to ukáže, kolik nábojových pásů se v daném levelu nachází, takže vám nezbývá nic jinýho, nežli hledat, jsou občas opravdu dokonale maskované.

dedis | 07.07.03 v 13:07

Xkrym:Díky, taky důležitá rada.

Xkrym | 07.07.03 v 11:48

...usetrite si naboje i zadek, kdyz budete reloadovat az po vystrileni vsech 5 ran :)

dedis | 07.07.03 v 11:03

No, myslím, že by neškodilo pár upřesnění. Tuto hru mám na svém harddisku od 30. 6. 2002 a to jsem ji stáhnul z českého servru, takže taková novinka to není. Ovšem to nic nemění na tom, že je to naprosto super hra. Jinak trochu více popsání by neškodilo. Hra se nastartuje ve francouzské verzi, ale není problém ji přepnout do anglické, je tam hned u názvu nápis "english version" na který kliknete. Životy neseberete, ty dostanete za body. A v této hře je jeden velký zádrhel, který autor článku vůbec nezmínil. Zdá se mi, jako by tuto hru nehrál, či se dostal tak maximálně do pátého levelu. Ten zádrhel je v tom, že musíte šetřit náboje. Pokud na vás jdou tři úchylové vedle sebe, tak je skolíte jednou ranou a ušetříte. Nábojovových pásů, každý má pět nábojů, můžete nést pět, jsou skryty i pod keříky a kolikrát nejsou vůbec vidět a další velký problém je ten, že jich nebudete od pátého levelu moc nacházet a úchylů se na vác bude řítit čím dál víc, takže se časem stane, že prostě nebudete žádné náboje mít. Jinak je dobrá taktika vše vystřílet a až pak prolézat keříky a hledat náboje. Na obrazovce vidíte, kolik máte nábojových pásů, nábojů v brokovnici a kolik v tom daném levelu právě běhá úchylů. Vš takto seřazeno vpravo dole právě v tomto pořadí. Přeji příjemnou zábavu!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce