recenze

Jennifer

Jennifer

Mladá dívka Jennifer si to rozdá v psychedelickém světě se zombíky, bezhlavými monstry a dalšími zrůdičkami, jako jsou například chodící panenky. Jak těch já se bojím. Opravu drsná, krvavá a děsivá mlátička hororového stylu. Nic pro slabší povahy a jen pro dospělé.
Tato hra inspirovaná filmem Phenomena, ale kromě toho, že se hlavní hrdinka také jmenuje Jennifer, jsem těch podobností moc nenašel. Jo, ještě to, že tato hra je taky horor :-).

Ovládáte holčinu jménem Jennifer, která to v minulém období neměla asi úplně jednoduché. Jinak si neumím vysvětlit, proč by se plazila po hřbitově zkrvavená a jen v bílé košilce. V dalších fázích se hrdinka zvedne a začne rubat všechno kolem sebe. Řítí se na vás příšery jedna za druhou, a dokud je všechny nezabijete, neposunete se ani o píď, respektive do dalšího kola. Z jednoduchého mlácení se postupně stanou účinnější a krvavější combíčka. Těšit se můžete i na různé zbraně, například brokovnici, která odpraví smrtící nesnáze pěkně zdálky a vy jste tak v bezpečí, jde-li toto slovo vůbec použít.
Atmosféra, kde se sem tam objeví nějaká ta lekačka, je zkrátka úchvatná a docela slušně vás vtáhne. Krásně ponuré, strašidelné a dobře ozvučené. Jak tvrdší hudbou, tak smíchem (že by) těch panenek…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer Jennifer