recenze

Starsiege: Tribes

Starsiege: Tribes

Starsiege: Tribes je sice už značně postarší, nicméně stále neuvěřitelně návyková a zábavná multiplayerová střílečka, která dokáže na dlouhé hodiny zabavit. Vydavatelská společnost Sierra nám navíc hraní této pecky umožnila zcela zdarma!
Starsiege: Tribes je skvělá multiplayerová akce, která byla dříve prodávána jako normální „krabicovka“ za plnou cenu. Nicméně díky vydavatelskému kolosu Sierra se titul už nějakou tu dobu může pyšnit statusem freeware, což pro všechny příznivce pořádných onlineových bitev znamená jen jediné – naprostý herní svátek, který přichází jen párkrát do roka!

Ačkoliv Starsiege: Tribes je již více než sedm let stará akční střílečka (v podstatě položila základy online stříleček), hráčům toho může stále nabídnout víc než dost. Hra je zasazena do vzdálené budoucnosti (jedná se tedy o nefalšované sci-fi), kdy proti sobě stojí dva znepřátelené klany – své spory řeší, jak jinak, válkou. A o ničem jiném hra v podstatě ani není; vyberete si stranu za níž chcete bojovat, a poté už se prostě jen snažíte o co nejlepší skóre. K dispozici je několik map, zbraní a mnoho dalšího. Z počátku si sice můžete připadat trošičku dezorientovaní, nicméně tohle všechno spraví čas.

Nezapomínejte, že hra je zaměřena pouze na multiplayer, takže pokud nevlastníte pevné připojení, raději hru ani nestahujte – k dispozici je sice pět singleplayerových misí, nicméně ty jsou určeny pouze pro trénování. Technické zpracování je sice značně ovlivněno časem (grafika patří dnes už spíše jen k průměru, to samé sedí i na ostatní složky hry), pořád se ale jedná o příjemnou podívanou. Tyto nedostatky však Starsiege: Tribes překonává díky hratelnosti, která je jednoduše nesmírně návyková…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Ladislav Nosákovec | 13.02.06 v 23:09

Omlouvam se, zde jsem trochu pochybil - hra je mozna i pres LAN.

Mintaka | 13.02.06 v 23:06

Umožňuje hra vytvořit server a hrát multiplayer po LAN, nebo se da hrát pouze po připojení k online serverům?

Podle hlášky "pokud nevlastníte pevné připojení" bych bohužel čekal spíše to druhé.

Alan | 13.02.06 v 20:48

nema nekdo cestinu?

Triple T | 13.02.06 v 16:13

PITfire: Ja myslim, ze jdes s krizkem po funuse, kdyz jsi to psal, on uz to mel stazene osmkrat. :)

PITfire | 13.02.06 v 14:43

a to se ti zdá hodně??? si k tomu pusť nějakou jinou hru a vono se ti to zatim stáhne

Nick | 13.02.06 v 09:34

Hra je hrozně velká, trvání stahování je asi 36 min.


galerie

Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes Starsiege: Tribes

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce