recenze

Cal of Mini: Infinity

Cal of Mini: Infinity

Vyzkoušejte boj o kus úrodné hroudy v celkově povedené akční 3D střílečce a vylepšujte váš charakter hromadou zbraní a schopností.
Série Call of Mini se přesunula do žánru akčního 3D, což je rozhodně změna k lepšímu. Jak nejnovější titul s podtitulem Infinity vypadá? Nutno říct, že obsahuje takřka vše, co si každý fanoušek multiplayerové akce může přát. Několik herních módů, které si postupně odemykáte, spousta zbraní a upgradů vaší výbavy i přerozdělování talentových bodů. Obsahově je všechno v pořádku, leč hratelnost možná trochu pokulhává.
S postavou se vrhnete například do Deathmatche a nejdříve si budete muset zvyknout na ovládání. Pohyb je trochu kostrbatý, ale nic hrozného. Horší je fakt, že soupeř vás mnohdy sejme ze zcela překvapivého místa, respektive to ani nepostřehnete. Na druhou stranu vy tuto možnost máte také. Co mi vadí asi nejvíce, je nákup nových zbraní za krystaly, které se shánějí (bez peněz) dost těžko. Také tu není nějaký větší systém selekce hráčů, takže se v pohodě potkáte s protivníkem s 10 levely nad vámi, což už je ve zběsilé přestřelce znát.
Když pominu tyto nedostatky, je naopak na hře vidět pěkný kus práce. Zpočátku se nedařilo připojit ani na server a rozlišení obrazovky taky pokulhávalo. Technicky je vše v pohodě, a pokud si zvyknete na ovládání (což jsou nějaké 3-4 hry) a nevyrovnané soupeře, čeká vás parádní a zběsilá akce, která vás zabaví.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Cal of Mini: Infinity Cal of Mini: Infinity Cal of Mini: Infinity Cal of Mini: Infinity Cal of Mini: Infinity

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce