recenze

Ilogic Roads

Ilogic Roads

Mnozí pamětníci si určitě pamatují hru Skyroads, která i když není tak známá jako Arkanoid či Tetris, nabízí i tak velkou porci zábavy. Přidejme k tomu 3D zpracování, spousty úrovní a můžeme se začít bavit. V čem spočívá kouzlo této hry?
Ušetřím vás dlouhých úvodních prupovídek a hned se vrhnu na hru samotnou. Ve hře Ilogic Roads se vžíváte do role podivného modrého vznášedla, s nímž se proplétáte nástrahami úrovně tak, abyste ji ve zdraví přežili.

Vznášedlo ovládáte klasicky na směrových šipkách, to by ovšem nestačilo, a tak umíte i skákat, což provedete Mezerníkem (čím déle držíte, tím větší a delší skok bude). Skákaní není jen samoúčelnou funkcí, ale prvek důležitý k životu. Úrovně se totiž skládají výhradně z vysutých ploch a jakékoliv přejetí okraje znamená vaši smrt. Abyste se mohli dostat až na konec úrovně, musíte skákat z jedné plošiny na druhou, což ovšem vůbec není jednoduché. Plošiny jsou malé, vznášedlo rychlé, skoky nevypočitatelné. Hra je tak vskutku obtížná, a než vám přejde ovládání do krve, mnohokrát zemřete. Hra je někdy tak obtížná, že se nebojím použít tak hanlivé slovo, frustrující – zahrajte si a určitě mi dáte za pravdu.

Co ovšem musím pochválit, je grafika, která se velice povedla a třetí rozměr hře opravdu sluší. Hudba třírozměrová samozřejmě není, přesto je taky na vysoké úrovni. Přesto hru doporučuji jen velmi trpělivým lidem. Hra je opravdu těžká, a tak by vás mohla lehce frustrovat. Ale co, stáhněte si ji i tak, aspoň uvidíte, jak jste na tom duševně.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Ilogic Roads Ilogic Roads Ilogic Roads

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce