recenze

Ninja Nuclear Defense

Ninja Nuclear Defense

Zase jeden mikro-mikro grafický kousek! Malá postavička Ninji, který brání základnu (nebo továrnu?) před nájezdy krvežíznivých zelených vetřelců, se nám dostane pod kůži. Vezměte tedy lupu a hurá na paďoury! A dá se to hrát, věřte mi…
Ninja tu byl dříve, než byl vynalezen počítač, to je jisté. Černě odění tajemní asijští zabijáci byli, jsou a budou vděčným námětem her stejně jako třeba samurajové.

Dnešní kousek Ninja Nuclear Defense mi svou herní velikostí silně připomněl emulaci klasického Gameboye ve starších emulátorech. Jinými slovy okenní grafika roztomilá až pěkná, nicméně v rozlišení téměř nula na nula. Věřím, že jsou mezi námi tací, kdož ocení detailní miniaturní grafiku ať již samotného Ninji či jeho vetřeleckých oponentů, ale obávám se, že při dlouhodobém hraní bychom všichni mohli přijít o oči. Ať jsem hledal jak jsem hledal, nenašel jsem v menu možnost přepnutí hry do fullscreen módu nebo alespoň do většího okna. Ale zase abych nebyl tak podjatý – Ninja Nuclear Defense je pěkná, hratelná akční plošinovko-střílečka, ve které si přijdou na své naše nejnižší killer-pudy. Jednotlivé úrovně jsou stavěny precizně a animace postav je i při jejich velikosti propracovaná.

So what? Určitě se bude Ninja většině z vás líbit. Má v sobě jakési kouzlo, které nás minimálně na chvilku připoutá a dá nám zapomenout na problémy všedního dne. Takže – suma sumárum - hrát určitě ano, ale ne moc dlouho. Jinak vaše oči odejít do věčná loviště… :-)

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

72 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Ninja Nuclear Defense Ninja Nuclear Defense Ninja Nuclear Defense Ninja Nuclear Defense Ninja Nuclear Defense