recenze

Frontier Guard

Frontier Guard

Pohraniční hlídka, takový název evokuje představu chlapa s kvérem, v maskáčích, s roštím na přilbě a zabijáckými myšlenkami pod ní. Jestli se však rádi trefujete ku potěše z krvavých fláků na monitoru, budete zklamáni. Ovšem, trefujete-li se rádi jen tak, z prosté radosti ze zásahu, užijete si.
Frontier Guard je totiž navzdory svému názvu pouhou logickou hříčkou zaplněnou kuličkami, nikoli vojáky. Nesmutněte však, protože i tak vládne božskou hratelností.

Dolní linii hrací plochy tvoří řetězec kuliček – které jsou kupodivu nabité kulkami. Z prostoru nahodile přilétají různou rychlostí naprosto totožně vyhlížející nepřátelé. Gólem je zneškodnit, než budete zneškodněni, jak jinak. Nečekejte žádné bonusy nebo levely, prostě se snažíte vydržet co nejdéle a nahrát co nejvíce bodů. Hru ovládáte myší prostě tak, že klikáte na kuličky ve vhodném čase k vyslání střely.

Zpracování je průměrné, ani nijak ohromující, ani přímo špatné. Myslím, že lákadlem hry je dobrý nápad, nebo snad vhodná kombinace ohraných nápadů, takže znovu vzniká koktejl vysoké motivace a dobré hratelnosti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Frontier Guard Frontier Guard

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce