recenze

DieFeenn

DieFeenn

DieFeen je skutečná letecká podívaná. Jistě se vám při slově letecká vybavilo nějaké pořádné stíhací letadlo, ale to byste byli na omylu. Dopravním prostředkem v této hře bude koště. Ze všech koutů herního světa se na vás řítí dotěrní nepřátelé, kteří jsou připravení vás rozcupovat na cucky. Necháte si to jen tak líbit?
Pokud jste zběhlejší v hraní freeware her, jistě si povšimnete, že takovéto podobné tituly se již někdy objevily a vždy pochází z jedné a té samé země, Japonska. Kdybych měl být konkrétní, uvedl bych například Hien Legend, či Jaguar 2-nd stage. Země původu této gamesy má své nesporné výhody a jednou z nich je preciznost s jakou Japonci tvoří. Proto se můžeme těšit příjemnému hernímu zážitku.

Na výběr máte ze dvou postav, kluka a holky. Po zvolení svého charakteru vás čeká výběr zbraní. I když, výběr zbraní není zcela přesné. Vaši palebnou silou, kterou disponujete, představují víly a vy si můžete vybrat ze dvou možností, jak je budete moci pomocí tří tlačítek uspořádat během hry. Toto je poměrně důležitý výběr, poněvadž podle něj je nutné uzpůsobit herní taktiku. Jak jsem se totiž v samotném úvodu recenze zmínil, na obrazovce se to bude skutečně hemžit roji nestvůrek a různých podivných tvorů, kteří navíc nepřichází pouze z přední části obrazovky, ale ze všech stran. Proto se vám někdy může hodit, když si zvolíte, aby víly rotovaly kolem vás. Takových případů je více a právě to dává této hře potřebnou šťávu a mění ji z pouhé střílečky na gamesu, u které je nutné taky trošku přemýšlet a správně se pohybovat.

Grafika je velice solidní, modely postav jsou hezky propracované, střelba je také na velmi hezké úrovni…zkrátka by nebylo co vytýkat. Ale je tady jedna maličkost, se kterou vás musím seznámit a sice to, že pěkná grafika s sebou nese větší hardwarové nároky. Zvuk je na tom stejně jako vizuální stránka a jelikož nemá nic společného s nároky na výkon, nemám mu co vytknout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

DieFeenn DieFeenn DieFeenn DieFeenn

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce