recenze

Ikari Warriors 2010

Ikari Warriors 2010

Přímá akcička jako ze staré školy, ve které si vyberete jednu ze tří postav a pak už nepřátelé budou létat sem a tam, dokud nenajdete finálního zloducha. Čeká na vás spousta lokací takřka z celého světa, tak vzhůru do boje.
Vzpomínám si, kdy jsem si hry užíval zběsilým mlácením do klávesnice či gamepadu a… bavilo mě to. A dnešní titul je ze stejného těsta.

Jakmile si zvolíte vám nejsympatičtější charakter, můžete se ihned vrhnout do boje. Ať už během vaší honby za hlavním padouchem zavítáte do jakéhokoli cípu světa, bude to pořádná řežba. Hra je koncipována tak, že na každém místě se na vás najednou vyrojí několikanásobná přesila nepřátel. Po jejich zbouchání se můžete posunout dále, kde se vše opakuje. V podstatě budete jen a pouze bojovat všemi končetinami. Kop a úder tu obstarají 90% všech pohybů, přičemž v nouzi nejvyšší je tu ještě úder do strany, který efektně odrazí soka blížícího se z druhé strany.
Z mrtvolek zůstávají povětšinou zbraně, které lze sebrat a po omezenou dobu s nimi disponujete v boji.
Jelikož je soupeřů několik typů, některého odrazíte snadno, jiný bude tužší oříšek. V tomto směru je lehce frustrující fakt, že při velké přesile si místy ani neškrtnete. Než po zásahu vstanete, přiskočí jiný a vy jste opět o kus života chudší. Občas jsou to prostě srabíci, kteří se bojí :-). V takové situaci aspoň potěší možnost si do dalšího průběhu zvolit jiného ze tří bojovníků.

Ve své podstatě je to hra prostá. Ovládáte ji párem kláves a stačí jen bušit, bušit, bušit do kláves. Nic víc však nečekejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Ikari Warriors 2010 Ikari Warriors 2010 Ikari Warriors 2010