recenze

Project Firestart

Project Firestart

Milujete hry plné temné až hororové atmosféry? Pak určitě zbystřete. Tato nenápadná gameska ve skvělé grafice je totiž plná pochmurných chodeb, přičemž na každém rohu může čekat nějaký ten nepřítel…
Project Firestart je jedním z úspěšných titulů z letošního ročníku soutěže serveru Retro Remakes. Autor Eric Hogan si dal za úkol předělat jednu z nejúspěšnějších her pro legendární Commodore 64 vydanou slavnými Electronic Arts v roce 1989.

Děj je situován do roku 2066. Jako agent Jon Hawking jste vyslán na palubu vesmírného korábu Prométheus. Tato loď je právě poblíž Marsu, kde měla vytvářet jakési horníky pro zdejší doly. Něco se však stalo, velení lodi neodpovídá a vaším úkolem je tak celou situaci vyřešit. Jste tedy nekompromisně vrženi do Prométhea a můžete začít s průzkumem. Hra je vlastně klasický first person shooter, přičemž množství nepřátel není nijak velké. Spíše se budete zabývat procházením spousty dlouhých chodeb, výtahů a dalších zákoutí lodi. Když ale narazíte na některého z horníků, je zaděláno na velký problém. Nepřátelé jsou totiž opravdu silní a zneškodnit je vydá velké úsilí. Očekávat můžete několik zbraní, pohodové ovládání, hudbu a zvuky skvěle dotvářející atmosféru a vcelku dlouhou herní dobu. Avšak hlavní předností je na freewarové poměry špičková grafika. Pokud tedy máte rádi podobné tituly, rozhodně neváhejte!

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Shafi Rahmani | 27.10.06 v 11:03

Ahoj jak se maš ja se mam dobře a ti


galerie

Project Firestart Project Firestart Project Firestart

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce