recenze

Forgotten Kodama: The Seed of Life

Forgotten Kodama: The Seed of Life

Strom života byl zničen, temné síly jsou v naprostém klídku, takže by bylo celkem fajn něco s tím udělat. Vydejte se v této 3D puzzle akční hře zachránit situaci a celý svět. A to v docela originálním „kytkovém duchu“.
Dlouhý epický úvod je za vámi a vstupujete do chrámu temna. Ovládáte postavu jménem Uzume, se kterou budete skákat, bojovat a řešit nějaký ten puzzlík. V zásadě se jedná o dobře vyvážený mix těchto tří stylů, neboť při procházení úrovněmi uvnitř chrámu si zahopsáte přes klasické plošinky a jámy, zboucháte temné nepřátele a vyřešíte hádanky s logicky zavřenými dveřmi.
Parádně je zvládnutý bojový systém. Vaše protivníky můžete zmlátit kombíčkem, vyhodit do vzduchu a ještě jednou skopnout nebo srazit s druhým nepřítelem.
Co mě dostalo, je schopnost hlavní hrdinky změnit se na kytku. Tímto způsobem můžete chodit po zdích a dostávat se na jinak nepřístupná místa, což je mnohdy součást při řešení hádanek.

Graficky to vypadá skvěle, ale jediným fousem na kráse je na můj vkus trochu sekavější kamera.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 20.12.16 v 00:09

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 29.08.16 v 18:23

zkusím


galerie

Forgotten Kodama: The Seed of Life Forgotten Kodama: The Seed of Life Forgotten Kodama: The Seed of Life Forgotten Kodama: The Seed of Life Forgotten Kodama: The Seed of Life

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce