recenze

Helilouya

Helilouya

Také jste někdy snili o tom, že budete létat v helikoptérách a celý svět vám bude ležet u nohou? Možná ano, možná ne, nicméně proč si tento sen nesplnit alespoň virtuálně? V Helilouya tu možnost mít budete a věřím, že ji do posledního zbytku využijete.
Princip je přitom jasný jako facka, máte helikoptéru a vy jste její nejlepší pilot. Chcete se proletět krajinou, ale jako na potvoru vám cestu kříží nepřátelské jednotky, které neváhají vytáhnout zbraně. Naštěsti ani vy nejste zrovna mírový vrtulník a jak se sluší a patří, disponujete poměrně slušným palebník arzenálem. Boj tak může začít.

V podstatě jediné, co můžete udělat, je slušně zamířit a přesně pálit. To pro případ, že chcete přesně zasáhnout cíl. Jen myslete na to, že pohyb vašeho „korábu“ je značně omezen a tak se budete muset setsakramentsky ohánět. Je zde totiž zvýšené riziko, že vás zasáhne oponent. Pokud se mu to podaří, samozřejmě ztrácíte část životů a začne se přibližovat konec hry. To samozřejmě jistě nechcete dopustit a tak raději se rychle naučíte rychle manévrovat. Ovládání je samozřejmě velmi jednoduché a nepochybuji o tom, že se vám rychle dostane do krve.

Škoda jen mírně slabšího zpracování. Vše je sice ve třetím rozměru, ovšem jistě vám nebude trvat dlouho a narazíte na první nedostatky. Jedním z těch větší je i stereotypnost a již zmíněné omezené možnosti manévrování. Máte-li ale tento typ her rádi, stažení je pro vás příjemnou povinností. Autoři si jistě nekladli za cíl bavit vás desítky hodin a jako krátkodobá záležitost je Helilouya výborná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Helilouya Helilouya Helilouya Helilouya Helilouya