recenze

GvsE 3

GvsE 3

Poté, co Buddy McKracken překazil poslední plán napolo šíleného doktora „Ampéra“, si bláhově myslel, že bude mít nějaký čas volno. Ale chyba lávky. Doktor se pokouší o další návrat a tentokrát je jeho cílem zničit pomocí obřího laserového děla naši přirozenou družici - Měsíc.
Dokážete najít jeho hrad, dostat se do něj a zastavit opět hrozící nebezpečí? No to se ještě uvidí.

Ovládáte malou žlutou postavu, která jako jediná je schopna postavit se zlovolnému soupeři. Od úspěchu vás ale dělí mnoho úrovní, ve kterých se budete muset popasovat s mnoha nesnázemi a nástrahami. Ty jsou zastoupeny především nekončícími zástupy nepřátel, s nimiž se vypořádáváte pomocí zbraní, jako jsou třeba nože nebo blesky. Jejich likvidace je poměrně důležitá, neboť za získané body si kupujete spoustu užitečných věciček do dalších kol. Kromě onoho ničení dojde také na spoustu skákání přes propasti, ploty a stupínky, z nichž nesčetněkrát vesele spadnete dolů a přijdete o život. Mezi jednotlivými levely se vždy vyskytuje kód, jenž vás zachraňuje od nekonečného opakování.

Oproti minulému dílu se zlepšila grafika a také sekvence, které objasňují příběh, vypadají hezky. Hra oplývá také, dle mého soudu, výbornou hratelností.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Marian | 04.07.07 v 10:56

Mám-li být upřímný, pak ty body měly být koncipovány jako motivační prvek interakce s vámi, čtenáři. Jednoduše - čím více bodů čtenář má, tím více benefitů získá. Bohužel - koncem roku se sice podařilo tento systém technicky zprovoznit, ale upřesnění a stanovení strategie co-za-bonus-za-nasbírané-body-za-jakých-podmínek nebyl doposud dořešen. A to díky mnoha inovacím, které dostaly vyšší prioritu. Je to náš malý "hřích", který se pokusíme do konce roku odčinit, ale dříve to opravdu nepůjde (pracujeme současně na vývoji 3 nových velkých sekcí na FG). V každém případě můžeš v klidu body sbírat, protože "až to vypukne", dostaneš za tyto body určitý benefit nebo benefity... :-)

m | 04.07.07 v 10:21

a pockat! k cemu sou vlastne ty body co dostavame za komentare (atd)?


galerie

GvsE 3 GvsE 3 GvsE 3