recenze

Sectors of Death

Sectors of Death

Vaše základna byla napadena nebezpečnými teroristy, se kterými se (jak známo) zásadně nevyjednává. Vědomi jsou si toho i hrdinové akční 3D střílečky Sectors of Death, která na první pohled vypadá přímo úžasně.
Dobrých 3D stříleček nabízí freewareová scéna bohužel jen opravdové minimum. Kdo ví, co za touto nezáviděníhodnou bilancí stojí, nemalou roli na tom však bezpochyby hraje technická náročnost. Několik ohlášených 3D stříleček jsme v minulosti zaregistrovali i z našich luhů a hájů, většinou však dopadly buď špatně, nebo nedopadly vůbec. Výjimkou je pochopitelně Řež, to je však kapitola sama pro sebe. :)

Sectors of Death pochází až z Ruska, to mu však na kvalitě v žádném případě neubírá. V roli řadového vojáka se ocitnete uprostřed vojenské základny, kterou nečekaně napadají teroristé, podporováni palebnou silou tanku. Na vás a vašich kolezích nyní leží jediný úkol; pokusit se jakýmikoliv prostředky základnu ubránit, a postoupit tak do další mise.

Vysokou míru profesionality lze vyčíst také z technického zpracování, které z davu vyčnívá především díky grafice. Ta je na velice vysoké úrovni, a je srovnatelná s komerčními tituly starými maximálně pět let. Atmosféru doplňují perfektně nahrané zvuky, a tím pádem jediné, co si nezaslouží pochvalu, jsou občasné výkyvy umělé inteligence a možná až příliš vysoká obtížnost.

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

87 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

pařmen:-) | 18.12.07 v 17:29

boze..tohle znam! Jestli se nechcete skazit tak to vubec nestahujte....radim vam dobre:)

Tyr | 29.08.05 v 00:32

Vždyť to nefunguje! Když to spustim, tak ty mý vojáci prakticky jen stojej na místě a hejbou nohama! A nepřátelé nikde!

Augustin | 24.08.05 v 08:47

Zvuky a některá grafika se nápadně podobají hře Soldier of Fortune I.

Pechy | 23.08.05 v 21:14

Dá se nějak dostat do hlavního menu ze hry? Mě to nějak nejde.

Rodny | 23.08.05 v 11:14

Ahoj,jak mám sakra zničit ten tank,když ten osel endohodí ty granáty ani 10 m od sebe.A ikdyž jsem hodil pod tank asi 5 granátů,tak furt žil.A kdy se přestanou rodit ti teroristi,dyk těch je tam jak much v kravíně.Kdo ví,ať prosím poradí
S pozdravem Rodny

NNN | 23.08.05 v 00:10

ITS real shit...=)
http://www.extreme.webhost.ru


galerie

Sectors of Death Sectors of Death Sectors of Death Sectors of Death