recenze

Friday The 13th 3D

Friday The 13th 3D

Hra založená na filmové sérii hororů? Temné prostředí, vřískání obětí a tajemné zvuky, to zní zajímavě. V hlavní roli Jason Voorhees a jeho neutuchající touha zabíjet teenagery, slibubující brutální podívanou.
Hned z kraje začnu tím, že hra jako taková je určena spíše skalním příznivcům stejnojmenné filmové série, neboť ostatní jaksi nemají šanci pochopit, proč Jason všechny vraždí. Pokud se přes toto přeneseme, máme před sebou z počátku zajímavě vypadající hororovou akci, ve které nechybí temnotou zastřené prostředí, spousta chladných zbraní a špetka napětí. Bohužel jak už to tak ve světě her na motivy filmů bývá (především mezi komercí), většinou to nedopadne zrovna nejlépe a už teď mohu říci, že ani u Friday The 13th tomu není jinak. Prostředí sice není kdovíjak originální, ale dá se říci že patří k tomu lepšímu co ve hře najdete. Samotná grafika by nebyla nikterak špatná, jenže dost často nevidíte přes nějaký objekt a co hůře občas se zaseknete o něco co není vidět vůbec. Náplň hry je poněkud repetetivní, v podstatě musíte v každém sektoru najít všechny zbraně a pozabíjet všechny teenagery, alespoň malinké změny být v náplni hry mohli. Dalším neduhem jsou poněkud toporné pohyby postav a jejich demence, která je snad na nižší úrovni než mají zombíci. Nebýt strašlivé zabugovanosti, nevýrazné hratelnosti a poněkud chabé inteligence, mohli jsme mít kvalitní hororovou akci, kterých je velmi málo, bohužel takto se jedná o pouhý pokus na hranici hratelnosti, kterou ze dna propasti částečně zachraňuje multiplayer a několik světlých momentů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

MARIAN | 22.07.08 v 22:57

Friday The 13th 3D NEJDE STÁHNOUT PROČ DÍKY ZA ODPOVĚD

snilek | 13.07.08 v 22:56

Kdyz jsem byl mensi, tak jsem si predstavoval ze naprogramuju hru kde budete hrat za Freddyho Kruegera a vrazdit lidi, se vsemi vychytavkami z filmu, lakal me koncept hrani za zaporaka... a voila, neco velmi podobneho je tu. Do toho jdu :)


galerie

Friday The 13th 3D Friday The 13th 3D Friday The 13th 3D Friday The 13th 3D