recenze

Astro Avenger - space shooter

Astro Avenger - space shooter

Jestliže máte na někoho vztek, nebo jste prostě měli špatný den, zahrejte si tuhle parádní vesmírnou střílečku, která vám ukáže, na kolik způsobů je možné virtuální ničení vesmírných stanic a křižníků. Střílejte nepřátelské lodě a dobývejte nové a nové úrovně.
Jakmile hru nainstalujete, můžete se směle vydat do prvního levelu. A už na začátku vám bude jasné, že nepůjde o žádnou jednoduchou záležitost. Vermír je doslova zahlcen vašimi nepřáteli, ačkoliv si neumím představit, koho byste museli naštvat, aby proti vám poslal takovou armádu. Nicméně půjdou po vás stíhači, křižníky, dokonce vesmírné stanice. Představte si, že vás může ohrozit meteorit a kusy rozstřílených lodí. Jste odkázáni jen na své reflexy a hbitost. Nepřátelé se jen tak nezastaví a vy máte přece jenom omezený štít. Takže vyhýbat se a vyhýbat. Po ukončení levelu si můžete koupit zbraně, účinnější vybavení, jako jsou vícečetné střely, a samozřejmě je možno upgradovat váš armor. Životy se ukazují v horní části obrazovky, proto je dobré občas mrknout, jak jste na tom. Pokud se stane, že ztratíte i ten poslední, nic se neděje, hra vám dá šanci level ještě zopakovat. Pozor na zvuk. Ozvučení je zde skutečně mistrovské. Proto radím ztlumit zvuk dříve, než započnete hrát. Hrejte pro jistotu v osvětlené místnosti. Intenzita světelných efektů je obrovská.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Astro Avenger - space shooter Astro Avenger - space shooter Astro Avenger - space shooter Astro Avenger - space shooter Astro Avenger - space shooter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce