recenze

Rumble Pack!

Rumble Pack!

Pokud jste fanoušky bojových umění, nebo máte rádi hry Street Fighter a Mortal Kombat, právě jste očima zabloudili na ty správné řádky. Rumble Pack! je akční hra, která smíchala prvky obou zmíněných bojovek a podává je svým vlastním stylem na pozadí ručně malované grafiky.
Vedle překrásného komiksového prostředí disponuje tato hra samozřejmě i jinými přednostmi. Jednou z nich je i naprostá vyváženost herních postav, která zaručuje, že i na nejtěžší obtížnost nebudete dohnáni k výměně vašeho oblíbeného hrdiny za jiného jen kvůli tomu, že na některého z nepřátel prostě neumí útočit.

Momentálně se nabízí celkem 12 bojovníků a 4 levely, ale jelikož je hra i po svém oficiálním vydání stále ještě ve vývoji, každým dnem se může tato paleta ještě více rozrůst. I když vzhledem k tomu, že Rumble Pack! je titul nabízený zdarma, jedná se i tak přímo o závratná čísla. Potěší i tři bojové styly, jejichž zkombinováním vznikne ještě pár dalších. Hra se ovládá celkem 4 tlačítky, určenými pro různé druhy útoků, a nezapomnělo se ani na oblíbená comba (fatality).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Sůvička

Sůvička | 21.12.16 v 17:15

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.08.16 v 12:53

uvidíme


galerie

Rumble Pack! Rumble Pack! Rumble Pack!