recenze

Fists of Legendary Heroes

Fists of Legendary Heroes

Různí hrdinové s odlišnými bojovnými schopnostmi si musí proklestit cestu skrze sadu odlišných prostředí a pobít v nich všechno, aby byl zase chvíli klid od všech těch padouchů. Ninja želvy, Wolverine, Megaman a pár dalších má před sebou nelehký úkol.
Hra, která nám připomíná ono retro, kdy stačilo mít dostatečně odolný ovladač proti zběsilému bušení do dvou (u těch umakanějších her do tří) tlačítek.

Právě toto kouzlo zůstalo zachováno i zde. Na začátku si vyberete nějakého toho hrdinu, který s ostatními má pramálo společného. Nutno říci, že každá postavička má své vlastní pohyby a speciální útoky, třeba takoví želví ninjové se v boji mohou střídat. Jsem na tyto zelené mutanty zatížen, takže se omlouvám, že je neustále budu proklamovat… Takže si to štrádujete s Donatellem v klidu směrem v před, dokud nenarazíte na partičku nepřátel. Zkopat a zbouchat je, toť váš hlavní a jediný úkol. Ukazatel zdraví, váš i jejich, ukazuje, kolik ran by ještě bylo záhodno uštědřit. Kromě základních pohybů jsou tu dva speciální útoky. Využívejte je dle libosti, ale pozor na dostatek energie, kterou každý z nich potřebuje. Na druhou stranu vám zas usnadní situaci proti přesile. A že se to v pozdějších kolech bude hodit, to uvidíte sami.

Dobrá hra na odreagování, pokud se povznesete nad fakt, že charaktery spolu moc neladí. Tedy že se zmutovanými želvami nebudete mlátit pěšáky. Ty totiž bude rubat například Wolverine :-).



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Sůvička

Sůvička | 12.12.16 v 00:55

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.09.16 v 19:27

jo bitka

Iveta111

Iveta111 | 05.09.16 v 20:39

Pěkná hra.


galerie

Fists of Legendary Heroes Fists of Legendary Heroes Fists of Legendary Heroes Fists of Legendary Heroes Fists of Legendary Heroes