recenze

Dire Haven

Dire Haven

Dnes si představíme další povedený titul pro milovníky plošinovek, které vyžadují skutečně maximální přesnost a soustředění. Autor navíc přidal poněkud bizarní pojetí, jež třeba sedne právě vám!
První, co vás na Dire Haven upoutá, je doslova jasné. Proč je ten malinký panáček nahý? Autor lidskou prostotu dokázal do hry skvěle zakomponovat. V jinak klasické hopsačce, kdy se snažíte projít přes nejrůznější překážky, stačí skočit třeba na ostré bodáky a skončíte v kaluži krve…Narodí se další pidifigurka, tentokrát ale úplně jiná – třeba tmavší a s delšími kudrlinami. Pokud se vám nezadaří ani s ní (a že se to bude stávat často), zbyde po ní opět jen rudý flek…Čím více mrtvých nešťastníků, tím více této tekutiny na obrazovce. Bizarní, kruté a trefné.

Netradiční pojetí někoho možná odradí, jiné přiláká. Naopak bezezbytku všechny rozhodně musí potěšit vynikající hratelnost. Levely jsou totiž ukrutně těžké, avšak překonatelné, a jistě vás pohltí ve snaze zvládnout je a dojít až do konce. Plošinkáři – na nic nečekejte a berte! Pokud se nebojíte krve, brutální hratelnosti a drsné náročnosti, pak budete spokojeni. Do budoucna autor slibuje další vylepšení, takže se máme na co těšit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Dire Haven Dire Haven Dire Haven