recenze

Visit 2: Dark Tower

Visit 2: Dark Tower

Slušná atmosféra, hezké lokace a logické úkoly. Pojďte zapotit své mozkové závity. Čekají vás dva kosmonauti, kteří nečekaně přistáli trochu jinde, než původně zamýšleli. Na místo tak budou muset dorazit pěšky…
Kooperativní soutěže serveru YoYoGames se zúčastnily téměř tři stovky titulů. Jedním z favoritů na peněžitou odměnu pro tři nejlepší kousky je třeba nedávno vydané třetí pokračování sebevražedné série Karoshi Factory. Naději na odměnu má také dnešní logicko-arkádový Visit 2: Dark Tower.
Ted Lauterbach navázal na dva měsíce starý první díl Visit. Přidal druhou postavu kosmonauta a nutnost kooperace mezi oběma fešáky nutná pro účast ve zmiňované vývojářské soutěži je tu.

Zpracování barevností a lokacemi trochu připomíná legendárního Knytta, hratelnost je také na výši. Čekají vás různé puzzle, zpočátku vcelku jednoduché, později však řádně přituhne. Důležité je volit správné barvy, do kterých se elegantně měníte a využívat spolupráce obou postav. Vedle toho vás čekají také klasické arkádové prvky – skákání, hopsání a všudypřítomné plošinky. Příjemná je častá přítomnost save pointů, takže se nemusíte obávat, že se váš postup hrou ztratí. Na těchto místech navíc měníte své barvy. O ty jde v této gamesce především. Visit 2: Dark Tower navazuje na kvalitu prvního dílu, což je sama o sobě skvělá pozvánka. Neváhejte.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

84 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Visit 2: Dark Tower Visit 2: Dark Tower Visit 2: Dark Tower