recenze

Zombie Massacre

Zombie Massacre

Zombíci zase vylézají z hrobů a jedině vy máte moc zastavit nemrtvou invazi. Klišé po nevím-už-kolikáté opět dorazilo na naše monitory, aby surovou akci spočívající v mačkání dvou tlačítek myši rozptýlilo poslední zbytky zimní ospalosti.
Zombíci jsou velice vděčné téma. Nemáte čas na nějakou pořádnou hru s nadupaným příběhem? Vyrábění dalšího klonu pacmanu či arkanoidu už mě nebaví, tak udělám nějakou akčňárnu se… Zombíkama. Takto nějak zřejmě smýšlejí někteří vývojáři a většinou plodí takové paskvily jako Zombie Ripper. Bude dnešní hra výjimkou?

Na rovinu – nebude. Jak by také neustále stereotypní zabíjení nemrtvých mohlo? Ale co si budeme nalhávat, zpočátku je hra i vcelku zábavná, a tak není proč ji hned zahodit. V kůži blíže nespecifikovaného shluků polygonů se takhle procházíte po louce, když tu najednou se na váš vyřítí zombík s napřaženýma rukama a v poslední vteřině mu zasadíte headshot, který definitivně ukončí jeho život, načež se z dálky začne ozývat rykot umrlčích davů miřících právě vaším směrem. Vy se tedy postavíte doprostřed louky a bez možnosti pohybu likvidujete nemrtvé střelami do hlavy svou pistolí. Pokud se najde nějaká větší skupinka, určitě vám pomůžou granáty, které můžete sbírat, stejně jako lékarníčky a podobné power-upy. S přibývajícím časem a skórem se navyšuje i počet skoro-mrtvých jedinců, kteří na vás nabíhají. A to je vše, milí přátele, více se do této hry opravdu nevešlo.

Grafika hry není jinak závratná, na hru koukáte z ptačího pohledu a vše je vyvedeno velice stroze. Grafika je proto průměrná. Hudba je o něco výš, a dokonce se to dá i pěkně poslouchat. Ze hry mám vcelku rozpačitý pocit. Zpočátku chytne a vcelku i pobaví, ale ono to po chvíli přestane bavit, a tak nezbývá nic jiného než hru vypnout…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Zombie Massacre Zombie Massacre Zombie Massacre

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce