recenze

Dead Frontier Night 3

Dead Frontier Night 3

Vycházet po nocích ven, zrovna když mají mutanti svou pravidelnou vycházku, není právě ten nejlepší nápad. Co když ale máte jen pár minut na to, abyste se dostali k helikoptéře? To prostě vezmete do ruky bouchačku a jdete…
Určití lidé na vás spoléhají a jejich život máte ve svých rukou.

Dnešní hra mi trochu připomněla film Já, legenda. Samozřejmě jen částečně. Ovládáte zde chlapíčka viděného z pohledu shora, který si musí proklestit cestu skrz vřavu krvelačných mutantů, aby se včas dostal k záchranné helikoptéře. Město kolem vás je, až na tyto potvůrky, mrtvé a temné. Jediné záblesky světla vycházejí z vaší a počítačem řízené „kolegovy“ zbraně. Přesně tak. Stále za vámi chodí jeden další člověk a jeho dcera. Tento pomocník střílí docela slušně. Avšak ve chvíli, kdy jsem už několik obrazovek sledoval směrovou šipku, jsem si pomyslil, zda je tento souputník vůbec smrtelný. Ano, opravdu je. Ve chvíli jeho úmrtí jsem konečně poznal, jak velká přesila nepřátel celou dobu kolem mě krouží. Ač máte na výběr několik druhů obtížnosti, bez této palebné pomoci už jeho dceru ochránit nedokážete a skončí jako předkrm (viz. screen ).

Každá úroveň obtížnosti skýtá jisté zbraně. Obávám se ale, že s jednoduchou pistolkou daleko nedojdete, natož abyste vaši misi splnili. Přijemnou zábavu :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.06.17 v 20:37

tak do toho půjdu

karl | 14.02.09 v 09:03

To MMORPG je dobrý.


galerie

Dead Frontier Night 3 Dead Frontier Night 3 Dead Frontier Night 3 Dead Frontier Night 3