recenze

Titan Exodus

Titan Exodus

Nejen kvůli nedostatku světla je v galaxii a celém vesmíru poněkud temno. Svůj podíl na tom mají i temné síly koncentrující se kolem zlého a krutého robota. Poslední šancí na záchranu světa, jak ho známe, je speciální letecká jednotka, v jejímž čele stojíte vy.
Dokážete porazit obludný stroj a nastolit opět mír, který zde byl po dlouhá léta? To se ukáže v šesti levelech této hry.

Jakožto velitel letky se vydáváte do nebezpečného a neprobádaného vesmíru s jediným úkolem. Zničit původního iniciátora bojechtivých myšlenek. Na začátku máte stejnou raketku jako ostatní členové, která je dosti chabá. Jak tak ale postupujete dál a zabíjíte hordy nepřátel, získáváte body. Ty slouží jako finance k nákupu různých zbraní, vylepšení obrany a celkových atributů lodi. Jednotlivé produkty jsou rozděleny do skupin a podle ceny, takže pokud si koupíte dražší kus, automaticky obdržíte i jeho levnější verzi. Kromě střílení do monster se musíte vyhýbat mnoha ošemetným místům, a tak se dočkáte také častého opakování kola.

Hra je dalším poměrně zdařilým titulem v žánru vesmírných stříleček. Malou vadou na kráse může být stupeň obtížnosti a pomalejší postup.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Titan Exodus Titan Exodus Titan Exodus

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce