recenze

Brave Pirate

Brave Pirate

Dnes budete ovládat koráb a připravte se na pěkně zpracovanou, pohodovou střílečku na moři. Nečeká vás nic originálního, ani žádný propadák. Budete nejlepším hráčem na světě? Staňte se největším pirátem!
Vaším úkolem bude se probojovávat z levelu do levelu, střílet nepřátelské lodě a miny, které jsou na vás nastražené. Když najedete na minu, vaše loď se samozřejmě trochu zničí, stejně tak když vás strefí nepřátelská loď, nebo proti-pirátská, britská základna na nějakém ostrově. Je pro vás připraveno několik bonusů (různé upgrady kanónů) a musíte nasbírat co nejvíce truhel s pokladem a mincemi, abyste se dobře umístili.

Grafika je jednoduchá, ale ucházející, velmi příjemně mě překvapila doprovodná hudba, která se opravdu skvěle poslouchá. Nastavení obtížnosti je dle mého názoru optimální, přesto myslím, že vás po jednom spuštění hra omrzí. Proč? Je to zkrátka obyčejná střílečka, která nic originálního nenabízí.

Jako většinou u her z dílen MyPlayCity máte možnost své skóre uploadnout na web a porovnat s ostatními. Mínusem je také obvyklé vyskakování oken www.myplaycity.com

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Bafusa | 17.11.07 v 10:30

Mně se hra úplně zastaví a dostanu se z ní pouze pomocí ctrl+alt+delete :-)) Jestli je zájem, mohu dodat seznam dalších "zamrzajících" her od mylaycity, já je hrál prakticky všechny. A za tu chybu v týhle hře se omlouavt nemusíš, ty za ni nemůžeš:-)

Incro | 16.11.07 v 22:17

Jop... na konci 3. levelu když přijedeš k té první pevnosti mi to začalo vyhazovat okna s chybami. Omlouvám se...

Incro | 16.11.07 v 01:43

Už 3. levelu? Tak to je poněkud brzy... Už je to nějaký ten pátek kdy jsem tuhle recenzi psal, takže už si nepamatuji jak to přesně bylo... :-) Večer na to mrknu a dám vědět kde se mi to seklo... Ale chyba tvého počítače to asi není...

Bafusa | 14.11.07 v 16:52

Tak nevím, jestli je závada na mém počítači, ale vždy ke konci třetího levelu se hra kousne :-(

Bafusa | 14.11.07 v 12:14

Otázkou zůstává, jak dlouho jsi tu hru hrál. Vzhledem k tomu, že jsem stále na prvním místě žebříčku s počtem bodů, který není žádným zázrakem a dá se uhrát snadno, si myslím, že nějaká chyba tam je. No nic, zkusím to stáhnout tady a pak dám vědět:-)

Incro | 13.11.07 v 19:52

Opravdu pravdu :D... Kdybych si to někdy přečet po sobě než to sem napíšu :-)

Incro | 13.11.07 v 19:51

Ano, tvůj příspěvek ve hře Gnomzy si dobře pamatuji, mrzí mě to, stejně jako tady... Bohužel máš opravdu pravdu, že hry jsou nestabilní... (I když konkrétně u téhle jsem na problém nenarazil...) Teď už nějaký ten týden tvůrci z MyPlayCity nic nevydali, tak doufejme že vyrukují s nějakou pořádnou peckou která nebude padat a nebude se zasekávat...

Bafusa | 13.11.07 v 17:42

Hry od myplaycity jsou velice často nedohratelné (viz muj komentář u hry Gnomzy). Ne vzhledem k obtížnosti,ale asi k chybám her. Já si každou hru s možností on-line highscore stáhnu, ale u myplaycity je to velká sázka do loterie.Zkuste si tuto hru stáhnout zde, třeba vám půjde a dostanete se na první místo :-))

Bafusa | 13.11.07 v 17:23

Tuto hru jsem již nedávno hrál, stáhnul jsem si ji z domovské stránky myplaycity a opět mě zklamala. Ne snad provedením, držím první 3 místa v žebříčku, ale vždy po určité době se hra zasekla a nešla hrát dál :-((


galerie

Brave Pirate Brave Pirate Brave Pirate Brave Pirate

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce