recenze

Zombie Squirrel Attack

Zombie Squirrel Attack

... aneb jak to dopadne, když si to veverka rozdá s partou zombí. Má to chudák opravdu těžké. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby u sebe neměla svou věrnou pistoli! Pomůžete jí?
Představte si poklidné ráno kdesi v lese. Malá veverka si chroupá oříšky v koruně stromu a ničím se nenechá rušit... Prostě idylka jako z amerického filmu. Najednou se ale něco zvrtne a klidné ráno se veverce promění v nefalšovanou noční můru. Z lesa najednou vyběhne banda zombíků, lačnících po čerstvé krvi. Na vás samozřejmě je, abyste veverce pomohli, ubránili její obydlí a pokud možno celou akci i přežili.

Na první pohled vás hra upoutá svou grafikou. Pěkně zpracované prostředí doplňují zrůdné postavy zombí a také veverka samotná. Ale zpět k tomu, co vás vlastně při hraní bude čekat. Je to jednoduché: podobně jako například v legendárním Moorhuhnovi je vaším jediným úkolem zabít všechny nepřátele. Na rozdíl od slepic mají ale zombíci větší výdrž, a tak je nutné k jejich likvidaci vystřílet klidně celý zásobník. Když se zbavíte všech nábojů, musíte se schovat za strom, kde si v klidu nabijete. V případě, že byste tak neučinili, by vás zombíci mezitím sežrali… A to přece nechcete. To do hraní vnáší zajímavý prvek: musíte bedlivě sledovat stav zásobníku a vybírat správnou chvilku, kdy je relativní klid, a tedy možnost přebít.

Zombie Squirrel Attack ale samozřejmě není bez chyb. Stejně jako Moorhuhn, se i tato veverka brzy ocitne ve slepé uličce a nebude vám mít co nabídnout. Stereotyp – to je to slovíčko. Za těch prvních pár (desítek) minut to ale stojí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Triple T | 04.01.06 v 15:56

Nemuzu si pomoct, pri hrani tehle hry jsem trpel!

kamca | 30.12.05 v 20:37

chybí klasické hry!!!!!!!!


galerie

Zombie Squirrel Attack Zombie Squirrel Attack Zombie Squirrel Attack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce