recenze

Block Man Snow

Block Man Snow

Zkuste se proskákat mnoha úrovněmi až ke konci této hry. Stejně jako v předchozím díle budete ovládat sympatického červeného panáčka a je na něj připraveno mnoho pastí a nebezpečných míst, tak doufám, že to zvládnete.
Zajímavě zpracovaná „hopsačka“, jejíž první díl sice nezaujal mnoho lidí, ale určitě dobře pobavil. Sympatický panáček bude tentokrát v zimním prostředí a jako minule bude sbírat kostičky a dostávat se až do cíle. Jeho úkolem je samozřejmě nikam nespadnout, nenechat se nikým zranit, zkrátka vždy ve zdraví ukončit úroveň. Ze začátku je to určitě snadné, ale to se rychle změní.

Ovládání je intuitivní a jako velký bonus beru ovladatelnost kamer. Vždy si nastavíte přesně ten úhel, jaký se vám hodí, takže se snad nestane, abyste skočili mimo. Odehrát celou hru z jednoho úhlu pohledu je takřka nemožné, tak tuto možnost určitě využijte. Ale pozor, teď vás musím varovat před velkým nebezpečím, které tahle hra skýtá. Nesmíte se moc do panáčka vžít, protože je schopen vás klidně tak připoutat k počítači, že úplně zapomenete jak utíká čas.

Po grafické stránce je hra na slušné úrovni, ozvučení je také solidní. Hratelnost skvělá. Není co řešit :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Block Man Snow Block Man Snow Block Man Snow Block Man Snow Block Man Snow