recenze

Blow Everything Up

Blow Everything Up

Ty jo... prásk... plesk... a zase ležím. Proč?!?! Proč vždycky já se musím vždy objevit tam, kde někdo skáče s raketometem? Proč v době, kdy si v klídku utíkám pro AK-čko, mně spadne k nohám granát? Proč, když už zmiňované AK-čko mám, nestihnu přebít rychleji, než borec s Glockem? Proč??? Propána proč??? Jo už vlastně vím... Protože hraji Blow Everything Up.
Dámy a pánové, tak tohle je opravdu povedený kousek. Abych řekl pravdu, co se týká freeware, dlouho sem nic tak dynamického nehrál. Je to prostě fofr. Objevíte se na mapě a ihned to začíná. Žádné dlouhé čekání, přemýšlení a nebo rozestavování báze jako ve strategiích. Nic takového. Blik, cvak a střílíme.

Jak blíže specifikovat Blow Everything Up po technické stránce? Nevím, mně osobně to přijde jako něco podobné CS-ku, akorát vsazené do 2D. Zbraně nenakupujete, nýbrž jsou rozprostřeny tak různě po mapě společně s lékárničkami. Z herních módů se naskýtá k použití klasické CTF-ko o překvapivě červené a modré vlajky a nebo zde také máme oblíbený deathmatch. Ať již zvolíte jedno nebo druhé, nebudete litovat. Pokud zrovna nemáte po ruce někoho na hraní přes net, můžete využít počítačem řízených bootů. Ale nebojte, ani oni vám nic nedarují.

Co všechno můžeme nosit s sebou jako správný rambo? Na začátku disponujeme pistolí s tlumičem, dále můžeme sebrat nějaké to SMG-čko, popřípadě AK-čko. Pro ty otrlejší je zde pořádná roura střílející rakety a také má každý několik granátů. Pokud se vám podaří nasbírat 100% adrenalinových bodů, můžete si vybrat ze speciální zbrojní nabídky. Naskýtá se těžký, ale opravdu velmi těžký kulomet a nebo odstřelovačka.

Pár slov na závěr: Blow Everything Up se mi opravdu zalíbila. Možná to bylo tím, že jsem sednul, zapnul a střílel. Nebo tím, že je to zatracený fofr a člověk nemá čas na nic okolo. Hra je velice pěkně zpracovaná a určitě by byla ráda, kdyby se jí dostalo té nesmírné cti, usadit se na vašem disku nějakou tu chvilku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

jirka | 31.03.09 v 17:41

¨drsna hra ale moc krve (va- dí mi to)

emiel | 31.10.07 v 23:50

tohle je maso, pohoda a hlavně že tam tečou potoky krve

sykynx | 03.10.07 v 09:02

Yes, I am sorry, but full (and correct) name is too long.

I am sorry.

sykynx | 03.10.07 v 08:56

Ano mnohokrát se omlouvám za toto nedorozumění. Koumes21 má pravdu. Jsou to prostě nepřátelé (roboti => boti) , které řídí váš počítač.

Děkuji za upozornění a ještě jednou se omlouvám

Koumes21 | 02.10.07 v 17:58

Boot je neco trosku jineho, nez je zde mysleno, melo by se pouzit bot (zkratka slova robot)

ark-las | 02.10.07 v 14:50

The full (and correct) name of this game is: Blow Everything Up! Net 2007.


galerie

Blow Everything Up Blow Everything Up Blow Everything Up