recenze

Starlight Walk

Starlight Walk

Dobrý den. Dobrý. Copak to bude pro tento level ? Hmm ještě nevím, porozhlédnu se. Takže 100ks pulsních střel, 50 raket do raketometu, také bych si vzal náplň do plamenometu a nějaké plasmové koule. Ještě nějaké přání? Už ani ... počkejte! Ještě jeden energetický štít. Děkujeme, přijďte zase.
Už nepřišel. Chudák. Když vcházel do posledního teleportu a vynořil se na druhé straně, okamžitě to koupil. Ani energetický štít nepomohl. Byl moc slabý a střela moc silná. Kdyby se jen díval dřív, co ho na druhé straně čeká a preventivně tam poslal nějakou tu raketu. No jo. A nebo kdyby si zpomalil čas, a nebo naopak dal turbo a pěkně rychle to profrčel. Teď už je ale pozdě.

O kom že je vlastně řeč ? O jakémsi robotovi. Nevíme, jak se jmenuje, ale zato víme, co má za úkol. V každém levelu musí po svých hydraulických nohách dojít ke všem panelům a pěkně je všechny aktivovat. Jsou šedé, ale potom krásně zeleně září. A co se týče pohybu, neomezuje se pouze na své servopohony, leč také hojně využívá teleportů.

Sem tam, se také objeví nějaký další robot, který se za všech okolností snaží znepříjemnit naše klidné počínání. Co potom ? Pár úhybných manévrů, zvolení správné zbraně, klik, klik, klik ... bum a je to, jdeme dál. Normálka, klasika.

Starlight Walk je pěkná 3D akční hříčka. Po každém úspěšném levelu navštívíte obchod, kde si vybavíte robota dle libosti. Přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Starlight Walk Starlight Walk Starlight Walk Starlight Walk

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce