recenze

Berzerk 3D

Berzerk 3D

Vzpomínáte na staré zabugované Berzerker Bots? No dobrá, zejména mladší asi nikoliv. Vězte ale, že se v soutěži Retro Remakes 2006 dočkala svého následovníka i ona - a zajímá-li vás, jak onen nohsled dopadl, račte dále.
Pokud jde o bugy a vyváženější koncept, patrně vás zklamu hned ze startu - Berzerk 3D tyto vlastnosti nejen že nevyladil, ba dokonce zřejmě ještě zhoršil. Přesto se ale nejedná vyloženě o hru typu "šup s ní ihned do odpadu". Hra se mezitím přesunula do 3D rozměru a pobrala aspoň cosi z grafické krásy. Základní koncept hry - útěk z kriminálu před roboty - vše bylo důsledně přejato s totožnou tupostí a pomalostí velkých železných potvor. Bohužel se tak brzy přihlásí o slovo pan Stereotyp, známý to vrah většiny soudobých freewarovek.

Něco na tom je, ale dokud bude Berzerk 3D trpět zásadními hratelnostními a technickými problémy (není jisté, zdali ji vůbec spustíte, nebo zdali vám nebude např. padat, popř. vyvádět nějaké podobné vylomeniny), příliš pokračovatelů teda rozhodně nenajde...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Berzerk 3D Berzerk 3D Berzerk 3D