recenze

Typogun

Typogun

Chcete se naučit rychle a efektivně psát na klávesnici? S následující gameskou to není vůbec žádný problém, a to i přesto, že veškerá slovíčka budou v anglickém jazyce. I když možností v této gamesce je pramálo, o zábavu nouze rozhodně nebude!
Umět rychle psát na klávesnici je v mnoha oborech velice důležité. Pro výuku existují různé metody. Někdo se snaží zlepšovat zcela sám, jiný raději sáhne po specializovaném programu. Dobrou alternativou se ale v poslední době stávají počítačové hry. Ať už jsou jakéhokoliv žánru, svojí náplní se pokaždé příjemnou formou snaží hráče zdokonalit ve psaní. Ostatně, takový Mr. Typer či TypeStriker mluví jistě za vše.

Pojďme se ale podívat na dnešní Typogun. Stejně jako již zmíněný TypeStriker je trochu akčnějšího ražení. Váš úkol bude totiž na první pohled velmi jednoduchý, musíte za každou cenu zlikvidovat všechny protivníky kolem sebe a vše samozřejmě za pomocí psaného projevu. Nutno ovšem podotknout, že jsou zde všechna slova v angličtině, takže pro pohodovější hraní je byť jen minimální znalost tohoto jazyka nezanedbatelnou výhodou. Chytře je zde vyřešena volba obtížnosti. Žádnou položku Easy, medium či Hard zde nehledejte. Výši obtížnosti si volíte dle obtížnosti anglických slov. Nemáte-li s tímto jazykem mnoho zkušeností, jistě oceníte jednodušší slovník. Troufáte-li si ale na trochu větší akci, pak skutečně není problém vybrat si i mezi zbylou alternativou.

Bohužel, hra toho mnoho nenabízí. Kvalitní technické zpracovaní je v poslední době u her tohohle typu samozřejmost a to jistě ocení všichni. Všechny herní možnosti jsou ovšem vcelku prosté, na první pohled to připomíná trochu pokročilejší deskovou hru. To ale nemění nic na tom, že se jedná o kvalitní hru. Pokud tedy máte tento typ gamesek rádi a chcete si procvičit anglickou gramatiku, pak ve stažení nevidím vůbec žádný problém.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Typogun Typogun Typogun Typogun Typogun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce