recenze

8 Kingdoms

8 Kingdoms

Schválně, kdy jste tady viděli nějakou pořádnou tahovku? No, určitě se tady už letos nějaký podařený tahový kousek mihnul, nicméně poslední dobou nic a zase nic. Dnes si můžete pěkně spravit chuť s 8 Kingdoms.
Ač 8 Kingdoms fungují v angličtině, jedná se překapivě o projekt z českých luhů a hájů - stojí za ním partička studentů MFF v čele s jednou ze studentek, Martou Vomlelovou. A co je výsledkem? Především fungující, solidně zpracovaná a na mapy velmi bohatá fantasy tahovka, odehrávající se za přítomnosti tradičních, zato ale velmi dobře vyladěných pravidel na polích ve tvaru šestiúhelníku. Jelikož položka Hot Seat může začít (a vězte, že začne) trochu nudit, je tady možnost vyřádit se i s partičkou kamarádíčků v multiplayeru. Co se týče audiovizuální stránky, pak zejména hudba dopadla velmi dobře a k danému tématu opravdu sedne.

Pokud se tedy sháníte po profesionálně zpracované, fungující tahové strategii s mohutnou podporou multiplayeru, dále už netřeba hledat...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Vtaxy | 22.07.07 v 18:07

Prave byla publikovana nova verze hry 8 Kingdoms, kterou je mozne stahnout z oficialnich stranek ( http://kralovstvi.sourceforge.net/ )

kingoftheworld | 13.05.07 v 18:14

Pekna hra, dobra zabava v multiplayeru, fakt asi nejlepsi freeware tahovka jakou jsem kdy hral, ale bohuzel tahovky nepatri zas mezi me nejoblibenejsi zanry a tak jsem u teto hry dlouho nevydzel, na prvni pohled vas bohuzel bude odpuzovat ne zrovna dokonala grafika, ale myslim ze 82% je odpovidajicich, takzeee... stahujte a hrajte :)

. | 06.05.07 v 15:31

Jak se to spouští??

jiri | 07.04.07 v 13:56

je to faj ale pri bitve se sekne a dal nic

UnHynek | 20.03.07 v 15:51

Souhlasím, je to stále skvělá strategie.. Turn-based mám rád již od stařičkého Battle Islandu, pamatujete tu hru někdo?

palmer | 20.03.07 v 15:02

pro mě docela dobrá hra,je sice pravda že grafika je trochu zastararalá ale i tak myslím že Multiplayer se do této hry opravdu hodí

Wewo | 20.01.07 v 11:34

pripomína mi to Massive Assault iba je to v inej dobe :)


galerie

8 Kingdoms 8 Kingdoms 8 Kingdoms 8 Kingdoms

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce