recenze

Mr. Pratt 2

Mr. Pratt 2

Klasické plošinovky si k nám razily cestu už v pravěkých dobách osmibitů a razí si ji k nám stále, byť pověšinou jen v nekomerčním balení. Dnes si můžete vyzkoušet jednoho přesně takového zástupce s pro určité generace vysoce kontroverzním hrdinou: učitelem.
Baví vás hry od Bouncing Fox nebo přímo předchůdce dnešní arkády - Mr.Pratt 1? Jestliže ano, pak samozřejmě sáhněte i po pokračování. Zhostíte se v něm opět překvapivě agresivního kantora chemie, pana Pratta, který si své nedobrovolné domovní rande s nemrtvými opět zopakoval, tentokráte dokonce v prostorách školy.

Stejně jako minule nejde o nic jen vzdáleně revolučního, ale spíše o typickou "kopii kopie, která kopírovala kopii". Podsatné ovšem je, že druhý Mr. Pratt vypadá podstatně lépe (rovněž přibylo několik velmi povedených animací), hrdina kantůrek se naučil novým pohybům a dostal k dispozici výrazně vylepšený interface. Výsledek není tak osvěžující jako po všech směrech výrazný Untitled, ani tak stylový jako Easter Avenger, ani ďábelský jako v The New Satan Sam, ovšem určité skupině lidí bude jistě blízký. A o to tady jde především...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Mr. Pratt 2 Mr. Pratt 2 Mr. Pratt 2 Mr. Pratt 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce