recenze

Atake X

Atake X

Když začne zuřit válka, vyvstanou jistá očekávání týkající se mladých mužů působících v armádě. Během jejich výcviku je jim vštěpován do podvědomí fakt, že musí chránit svoji vlast a pokusit se zabít co nejvíc členů nepřátelského vojska, aby voják jdoucí za ním měl méně práce. V této hře je ovšem všechno jen na vás.
Osamoceni v temném a nebezpečném pralese začínáte svou misi, která nebude mít hladký průběh.

Vybaven jen tou nejobyčejnější zbraní se vydáváte na steč proti ohromné přesile, jež by vás nejradši viděla v kaluži krve s hlavinkou ležící opodál. Jak ovšem postupujete hrou dále a dále, potravou pro tamní zvířenu se stávají haldy vašich pobitých nepřátel, přestože mohou například střílet i šikmo, zatímco vy nikoliv. Veškerá konfrontace s vojáky se děje přímo z očí do hlavně, a tak ponejvíce upotřebíte hbitý prst na klávese střelby a lékárničky vždy vhodně rozmístěné. Krom lidských komplikací narazíte také na nesnáze přírodní či uměle vytvořené člověkem. Pozor zkrátka budete muset dávat na každém kroku.

Hra je vedena v akčním duchu, kdy ponejvíce střílíte do pohybujících se objektů. Přesto nezapadne do hnědého nudného bahna.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Atake X Atake X Atake X